1More Stylish Earbuds review: dat ik dit nog mag meemaken

1more stylish TWS earbuds

De 1More Stylish earbuds zijn eindelijk eens HELE GOEDE earbuds. Ver verheven boven de rest, op alle vlakken. Beter ook dan Apple AirPods. Hier te koop voor rond de 58 euro. Enorme aanrader, de Nummer 1 beste betaalbare Bluetooth headset / beste draadloze oordopjes. Hier mijn hands on review.

Ze hebben de code gekraakt bij 1More. Dit kan eindelijk concurreren met top-oordopjes MET draad (zie hier mijn lijst). Er zit ook AptX en AAC op, dat geeft een veel betere geluidskwaliteit – ook al is dit moeilijk te checken. Een iPhone of een Apple MacBook ondersteunt geen Qualcomm AptX, maar AAC zogenaamd wel. Beetje vaag…

1More Stylish: geluidskwaliteit

Hoe dan ook: dit klinkt waanzinnig goed, met een SUPER-MEGA-BAS. Heel mooi. Verslavend zelfs. Deze wil je niet eens meer uitdoen, je wil ze de hele dag wel inhouden. Geen EQ nodig. Dat ik dit nog mag meemaken, dat gewone Bluetooth nog eens ZOOO goed kan klinken. Ik ga het nog verder uitgebreid testen, updates volgen hier. Maar dit is nu meteen al UITZONDERLIJK goed. Heerlijk.

Earbuds, dus IN EAR, zonder kabel, ook geen nekkabeltje, volledig draadloos. Heet ook wel TWS: True Wireless Stereo. Een in ear sluit je oren af en dan heb je de beste geluidskwaliteit. Er zitten vier maten eartips bij. Voor de beste bas moeten ze volledig afsluiten. Bij mij zijn de grote perfect (bijzonder, want de grote zijn mij meestal te klein). Ook de algehele pasvorm is perfect. Je voelt ze niet zitten. Er zitten ook fins bij, O-vormig, in drie maten. Dan blijven ze beter zitten. Maar die haal ik er af, dat past bij mij beter. Bij de meeste in ears moet ik er mijn favoriete Spinfit eartips opzetten. Hoeft bij deze niet!

Anderen horen je oortjes niet irritant sissen, het lekt geen geluid. Maar de passieve  geluidsdemping is niet enorm goed. Als je dat wil moet je de ANC oortjes van Xiaomi nemen.

Batterij, verbinding en microfoon

De batterij van de 1More Stylish is ook al zo’n jubelverhaal. Eindelijk ZES uur op één lading, met muziek aan, als je ze niet heel hard zet. Ze kunnen trouwens wel hard. Harder dan andere. In het doosje kan je ze weer 3 keer opladen. Zo heb je dus 24 uur. Fast Charging ook nog eens: met 15 minuten opladen kan je ze weer 3 uur gebruiken. Je kan het batterij-nivo ook zien op je iPhone.

De Bluetooth 5 verbinding is stabiel. Haalt wel 10 meter, zonder enige uitvallers.

Voor Bluetooth is dit ook ongeveer de beste microfoon die er is, met een goede ruisonderdrukker. Ook al zijn Bluetooth microfoons sowieso slechter dan  microfoons met draad, dus ECHT heel goed is het niet. Maar je kan er prima mee bellen.

De bediening kan via fysieke knopjes op de achterkant. Enkelklik is Play / Pause / telefoon opnemen. Dubbelklik is Next. Er zit een micro-USB-oplaadkabeltje bij, een draagzakje, 4 maten eartips en 3 maten fins. En eindelijk ook eens een normale handleiding, in het Engels. Kom daar nog eens om! Je moet tegenwoordig sloten YouTube-bagger doorploegen om te zien hoe je die oordopjes überhaupt AANZET!

Ze hebben ook een IF-Design Award 2019 gewonnen. Dat zijn van die fancy Westerse Kwaliteits Keurmerkjes. Ik weet wel beter: die zijn gewoon te koop, voor veel geld. Slim hoor! Lekker verdienen met je belangrijke keurmerkje. Ik moet ook maar eens een AJ-Design Award in het leven gaan roepen:

IN EAR SPORT-model AJ-Design Award!

Ze zijn er in zwart, goud of groenblauw. Het model heet E1026BT-I. Over waterdichtheid is niets te vinden. Omdat het over de 25 euro is loop je wel kans op import-kosten, bij mij kwam het er gelukkig weer doorheen, zoals gewoonlijk. 

Het beste alternatief ONDER de 25 euro zijn de Xiaomi Airdots. Iets minder qua batterij en bas, maar toch hele goede earbuds, met goede microfoon.

 1More Stylish review conclusie: Aanrader!

1more tws bluetooth en ear verpakking

1more tws bluetooth en ear verpakking

hands on review 1more stylish earbuds

hands on review 1more stylish earbuds

1More Stylish review TWS earbuds 1More Stylish review TWS earbuds 1More accessoires

1More Stylish snelladen

Niet gesponsord! Ik heb ze gewoon zelf gekocht. Er staan wel Affiliate links in. Help de blog de zomer door, en koop af en toe wat via die links! Maakt voor de prijs niet uit. THANK YOU!!!

6 Reacties

  1. Interessant reviews! Zou je misschien reviews over Xpods 3 kunnen maken? Het lijkt me interessant heeft zelfde spec als deze alleen heeft het ipx7 en goedkoper. Ik ben benieuwd wat je er van vindt. Keep the good work! 👍

  2. Lekken ze geluid? Oftewel zijn ze bruikbaar in een kantoortuin zonder dat mijn collega’s horen welke guilty pleasure’s ik luister. 😀

    Gr

  3. Beste Aartjan, ik heb nu de Kz as06 dopjes en ben daar heel tevreden mee. Zou ik met deze 1mores inleveren op geluidskwaliteit?

Geef een reactie