1More Stylish Earbuds review: dat ik dit nog mag meemaken

1more stylish TWS earbuds

– Update: 14 mei 2020 –

De 1More Stylish earbuds zijn eindelijk eens HELE GOEDE earbuds. Ver verheven boven de rest, op alle vlakken. Beter dan dit is er niet, ook niet van de dure topmerken als Bose, Beats of Apple AirPods. Hier te koop, soms voor 58 euro (prijs varieert). Enorme aanrader, de Nummer 1 Beste Bluetooth Headset / Beste Draadloze Oordopjes. Hier mijn hands on review.

Dit kan eindelijk eens concurreren met de beste oordopjes MET draad (zie hier mijn Top 40). Er zit ook AptX en AAC op voor de beste geluidskwaliteit.

1More Stylish: geluidskwaliteit

Dit klinkt waanzinnig goed, met een SUPER-MEGA-BAS. Heel mooi. Verslavend zelfs. Deze wil je niet eens meer uitdoen, je wil ze de hele dag wel inhouden. Geen EQ nodig. Dat ik dit nog mag meemaken, dat gewone Bluetooth nog eens ZO goed kan klinken. Heerlijk.

Het zijn earbuds, dus IN EAR, zonder kabel, ook geen nekkabeltje, volledig draadloos. Heet ook wel TWS: True Wireless Stereo. Het sluit je oren af, voor de beste geluidskwaliteit. Er zitten vier maten eartips bij. Voor de beste bas moeten ze volledig afsluiten. Bij mij zijn de grote perfect (bijzonder, want de grote zijn mij meestal te klein). Ook de algehele pasvorm is perfect. Je voelt ze niet zitten. Er zitten ook fins bij, O-vormig, in drie maten. Dan blijven ze beter zitten. Maar die haal ik er af, dat past bij mij beter. Bij de meeste in ears moet ik er mijn favoriete Spinfit eartips opzetten. Hoeft bij deze niet!

Anderen horen je oortjes niet irritant sissen, het lekt geen geluid. Maar de passieve  geluidsdemping is niet enorm goed. Als je dat wil moet je de ANC oortjes van Xiaomi nemen.

Batterij, verbinding en microfoon

De batterij van de 1More Stylish is ook al zo’n jubelverhaal. Eindelijk ZES uur op één lading, met muziek aan, als je ze niet heel hard zet. Ze kunnen trouwens wel hard. Harder dan andere. In het doosje kan je ze weer 3 keer opladen. Zo heb je dus 24 uur. Fast Charging ook nog eens: met 15 minuten opladen kan je ze weer 3 uur gebruiken. Je kan het batterij-nivo ook zien op je iPhone.

De Bluetooth 5 verbinding is stabiel. Haalt wel 10 meter, zonder enige uitvallers.

Voor Bluetooth is dit ook ongeveer de beste microfoon die er is, met een goede ruisonderdrukker. Ook al zijn Bluetooth microfoons sowieso slechter dan  microfoons met draad, dus ECHT heel goed is de microfoon niet. Maar je kan er prima mee bellen.

De bediening kan via fysieke knopjes op de achterkant. Enkelklik is Play / Pause / telefoon opnemen. Dubbelklik is Next. Er zit een micro-USB-oplaadkabeltje bij, een draagzakje, 4 maten eartips en 3 maten fins. En eindelijk ook eens een normale handleiding, in het Engels. Kom daar nog eens om! Je moet tegenwoordig sloten YouTube-bagger doorploegen om te zien hoe je die oordopjes überhaupt AANZET!

Ze hebben ook een IF-Design Award 2019 gewonnen. Dat zijn van die fancy Westerse Kwaliteits Keurmerkjes. Die zijn gewoon te koop, voor veel geld. Slim hoor! Lekker verdienen met je belangrijke keurmerkje. Ik moet ook maar eens een AJ-Design Award in het leven gaan roepen:

IN EAR SPORT-model AJ-Design Award!

Ze zijn er in zwart, goud of groenblauw. Het model heet E1026BT-I. Over waterdichtheid is niets te vinden dus ze zijn hooguit spatwaterdicht. Omdat het over de 25 euro is loop je wel kans op import-kosten, bij mij kwam het er gelukkig weer doorheen, zoals meestal. 

Het beste alternatief ONDER de 25 euro zijn de Xiaomi Airdots. Iets minder qua batterij en bas, maar toch hele goede earbuds, en ook met redelijke microfoon.

 1More Stylish review conclusie: Aanrader!

1more tws bluetooth en ear verpakking

1more tws bluetooth en ear verpakking

hands on review 1more stylish earbuds

hands on review 1more stylish earbuds

1More Stylish review TWS earbuds 1More Stylish review TWS earbuds 1More accessoires

1More Stylish snelladen

Niet gesponsord! Ik heb ze gewoon zelf gekocht. Er staan wel Affiliate links in. Hou de blog in leven, en koop af en toe wat via die links! Maakt voor de prijs niet uit. THANK YOU!!!

32 Reacties

– Met de nieuwste bovenaan, behalve bij reacties op reacties –

  1. Hey Aartjan, Ik heb ze direct na het verschijnen van jouw positieve blog gekocht (voor 56,-). Nu, na meer dan een jaar ben ik nog steeds super tevreden over deze earbuds. Zelf houd ik erg van bass (ben altijd basgitarist geweest) en deze voldoen dus nog steeds. Ik las vandaag nog eens door jouw review en moest wel even lachen over de opmerking dat ze verslavend zijn. Klopt helemaal 👍Pasvorm is natuurlijk voor iedereen anders, maar bij mij zitten ze al die tijd erg goed en ik kan ze uren achtereen inhouden.
    Ik denk dat we nog wel even moeten wachten op earbuds die deze overtreffen (in kwaliteit en in prijs).

  2. Beste Aartjan, kun je mij een earbud aanraden die ook goed als hoorapparaat kan dienen, het liefst met een equalizer om de frequentie van de microfoons in te kunnen stellen mijn gehoorafwijking.

  3. Hallo AartJan, ik zoek al enige tijd draadloze oordopjes om op fiets of motor te gebruiken. Daarvoor wil ik alles kunnen sturen via Siri. Deze kunnen dat lees ik. MAAR: kan ik ook via Siri alle commando’s geven? Dus Hé Siri “bel moeders” of “neem op“ of “hang op”.
    Dit zonder dat ik Eerst op een Bud moet drukken Als ze aan staan en in mijn oor(ren) zitten?

    Dank voor advies.

    1. Ja als je “hé Siri“ instelt dan werkt Siri zonder een knop in te drukken. Maar hoe dat precies verder gaat met commando’s als “hang op” weet ik niet, want ik gebruik dat niet

  4. Sorry van de afwijkende mening, maar zelfs met de grootste maat spinfits blijven deze 1more doppen blikkerig en basloos klinken. Dan kan ik nog beter de QCY of ROCK earbuds inzetten, kosten minder dan de helft en klinken nog eens veel beter,

  5. Hoi Aartjan,
    Werken ze ook goed met een iPhone?
    Oh ja, ik geniet van al je reviews, dank je wel!
    Groetjes,
    Pauline

      1. Top, dank je wel. Ik heb ze nl voor mijn verjaardag gevraagd en ik overweeg een iphone xr aan te schaffen, vandaar!
        Groetjes,
        Pauline

  6. Mooie review, nooit van dit merk gehoord masr je schrijft er enthousiast over. eindelijk 1 die ook de geluidskwaliteit goed beschrijft. Ik heb er al veel geprobeerd. Mijn huidige JBL’s vind ik matig. Pas de Samsung earbuds van zoon getest, idem. Wel helder maar vlak geluid, bijna geen bass. Komen deze uit de USA? Hun site doet dit vermoeden.
    En iemand ervaring met gebruik op de lange duur? Vallen ze na 3 maanden niet uit elkaar zoals de meeste chinese ear buds?

    1. Amerikaans bedrijf, maar made in China denk ik, net als Apple. Nog steeds goed, hoge kwaliteit, maar wij gebruiken ze hier niet zo veel. Ik doe bijna nooit meer draadloos.

      1. Nav jouw review een set gekocht bij Amazon.com (68 euro incl verzendkosten). Wat me opviel: verpakking keurig en compleet. Kunststof oplaadboxje, matige van kwaliteit vergeleken met bijv duurdere Samsung earbuds. Prima functioneel hoor. Pairing probleemloos. Dit zijn de 1e ear buds / dopjes die gelijk perfect blijven zitten en er bij mij niet uitvallen. Zelfs met stevig hoofdschudden, geen probleem. Klank, mp3 met 320kbit en phonograph app, klinkt prachtig helder en zuiver, mooier dan de dure samsung earbuds van zoonlief. Alleen de door jou volprezen super mega bass had van mij nog iets meer gemogen (ook met een equalizer met max lage tonen). Echter van alle, door mij gekochte earbuds klinken, deze het mooiste (mijn smaak he). Referentie toestel Samsung S10. Ik kan wel iedereen aanraden om, als je goed zittende en mooi klinkende earbuds voor een mooi prijsje zoekt, je hier niet aan bekocht bent.
        Ik vraag me af of flac bestanden een betere kwaliteit geluid geven dan de door mij geteste 320kbit mp3’s.

        1. Dank! En nee, FLAC kan niet beter klinken dan 320k via Bluetooth, want BT is altijd met compressie, zelfs als het hoge kwaliteit Apt-X betreft.

  7. Beste AJ,

    Al zoveel sites en en vergelijkingen gezien maar geen één die ook de KWALITEIT van bellen echt onderstreept. Helaas ook niet hier op jouw blog al hoewel toch mooie reviews vind. Had zelfs de RHA totdat ik de rechterdopje ben verloren en die was master dus aan de linker heb je niks ivm bellen. verder is het geluid ook niet zo denderend als zoals sommige sites wel doen overkomen. Heb jij een tip betreft BESTE inear TWS om puur te bellen. Prijs is niet relevant.

    Keep up the good work!

    Yahya

  8. Ik heb ze inmiddels 2 weken in gebruik en ik vind ze fantastisch. Het geluid is super en ook de lange speeltijd op één lading vind ik geweldig.
    Ik gebruik ze soms op m’n werk als ik niet gestoord wil worden door omgevingsgeluid van collega’s.
    Ik heb nog niet meegemaakt dat ze leeg waren. Want gedurende de dag heb je altijd wel even pauze of iets dergelijks dus dan gaan ze in het doosje en laden ze weer op.
    Ik heb ze trouwens gekregen zonder extra “douane kosten”.
    Dus, bedankt voor deze review!!!

  9. Bedankt voor je blog! Ik twijfel tussen de 1more en de QCY. Die laatste lijkt een veel kleiner doosje te hebben, maar misschien is dat gezichtsbedrog? Ik kan nergens de specs van de doosjes vinden, wil graag een kleine. Verder: is de bass van de 1More veéél beter?

  10. Dit klinkt erg goed. Ook op Hardware.info werden deze oortjes erg goed gereviewed. Het goede geluid i.c.m. de lange speelduur. En dan ook nog fast charging.
    heb ze ook besteld.
    Ben erg benieuwd!

  11. Beste Aartjan, ik heb nu de Kz as06 dopjes en ben daar heel tevreden mee. Zou ik met deze 1mores inleveren op geluidskwaliteit?

    1. Nauwelijks, maar als je heeeeel kritisch bent, en een top-DAC gebruikt bij de AS06, dan wel, want daar kan niks tegenop!

  12. Lekken ze geluid? Oftewel zijn ze bruikbaar in een kantoortuin zonder dat mijn collega’s horen welke guilty pleasure’s ik luister. 😀

    Gr

  13. Interessant reviews! Zou je misschien reviews over Xpods 3 kunnen maken? Het lijkt me interessant heeft zelfde spec als deze alleen heeft het ipx7 en goedkoper. Ik ben benieuwd wat je er van vindt. Keep the good work! 👍

Geef een reactie