Bluetooth speaker 10W voor 16,-

powerbank bluetooth speaker

Op onverklaarbare wijze verdwijnen Bluetooth speakers bij mij altijd. Dus koop ik regelmatig nieuwe. Nu dus deze goedkope Bluetooth speaker voor 16 euro: want deze is 10 Watt. Dus hij kan hard. Hij is net zo groot als de populaire JBL Charge 3 (109,-). Maar dan met een mooie styling, en een supermooi afneembaar handvat, en fijne rubbercoating. Het ugly logo zat er bij mij niet op. Gelukkig maar! Veel mooier zonder. Hij was er supersnel in 8 dagen. Verbinding via Bluetooth 4.2 gaat perfect, hij heet Charge 13. Ik zet wat extra bass en treble aan in de EQ op Spotify, op m’n telefoon, dan klinkt het top – zeker voor die prijs, en voor dat formaat. En hij kan inderdaad echt oorverdovend hard. 

Er zit een microfoon op, dus je kan er ook mee bellen. Je kan er zelfs een externe microfoon in doen (Karaoke! nog niet getest). En een FM radio: druk op de M, en dan langklik op de pijl om te zoeken naar een zender. Opladen kan via het meegeleverde USB-snoertje. Een SD kaartje met muziek kan er ook in.

Je kan er zelfs twee tegelijk aansturen, dus dan heb je een stereo-systeem van 2×10 Watt: geinig, handig! (niet getest , want ik heb er maar één).

Het ziet er een beetje uit als B-keus, qua afwerking, met dat missende logootje, maar dat dondert mij niet. Hij is mooi en doet het goed. Binnenkort is-ie toch weer onverklaarbaar verdwenen, en moet ik WEER een nieuwe…

TIP: je kan ‘m ook in de auto gebruiken. Bijna een Apple CarPlay systeem. Je kan er mee bellen, radio luisteren, Spotify luisteren, ALLES! Navigeren kan op het scherm van je telefoon.

goedkope bluetooth speaker 10Wgoedkope bluetooth speaker 10W

Hier te koop op AliExpress (16,-). In zwart, rood, camouflage of blauw. Er zit een 1200mah batterij in (bij mij minstens 4 uur!). Je kunt ‘m zo ook als powerbank gebruiken. Of neem er gewoon een powerbank bij.

UPDATE: Als je ‘m niet ziet in Bluetooth, langklik dan op de Pijl.

bluetooth speaker goedkoop 10W
Goede goedkope Bluetooth speaker. USB-snoer zit erbij. Mooi ding. Dat handvat is briljant, slim en goed. Daar hou ik van, als TOP-ONTWERPER! Een Red Dot Design Award, wat mij betreft… alhoewel  je zo’n Award gewoon kan kopen – voor 12.000 euro.
EQ setting
Beetje EQ. Klinkt lekkerder.

boombox stereo 20W JBL Charge 3 boombox stereo 20W bluetooth draadloze speaker JBL Charge 3 boombox stereo 20W bluetooth draadloze speaker JBL Charge 3

Zie ook deze waterdichte Bluetooth speaker.

En zie de blogs over de beste Audio apparatuur.

7 Reacties

Geef een reactie