Mini draadloze Bluetooth ontvanger

Er is nu een geniaal nieuw Bluetooth-stekkertje. Een clipje zo klein als een pennendopje. Compleet met microfoon en controls. En met een dubbele mini-jack (vrouwtje en mannetje). Dus je kan elke headset gebruiken – of elk oordopje – met elke telefoon. En je kan ‘m met die mini-jack ook in je stereo-installatie of in je auto-radio doen, om draadloos de muziek van je mobiel af te spelen. Bovendien kan je jouw favoriete dikke gewone ouderwetse hoofdtelefoon ook draadloos op je mobiel gebruiken. En daar kan je dan ook mee bellen!

Zelfs op een iPhone zonder mini-jack, want dit gaat draadloos. En dat dunne fragiele verloopje van Apple, dat je gratis bij je iPhone kreeg ben je al kwijt geraakt, toch? Of het is al kapot. Bij mij tenminste wel. Dus in plaats van een nieuw verloopje te kopen voor 9,- bij Apple, of die goedkope niet-werkende van de Action of van AliExpress, kun je beter zo’n handig en supergoedkoop draadloos clipje doen! Er zit een batterij in, die je kan opladen met micro-USB. Het is Bluetooth 4.1 en er zit A2DP op voor hoge kwaliteit audio (alhoewel bedraad altijd beter klinkt, voor de echte hifi-freak dan).

Met die handige clip kan je ‘m op je shirt doen. Aan je oordopjes zit natuurlijk een draad, maar met die clip zit dat toch fijner en handiger dan die hele draad, die vervolgens nog naar je mobiel moet. En die dan altijd in de weg zit.

Het is een enorme hit op dit moment. Kost dat geintje dan? Nou, 3 euro of zo… WAAAAAAT?? Ja, hier op AliExpress. Zie hieronder, klik het plaatje om te bestellen:

mini draadloze bluetooth ontvanger receiver mini draadloze bluetooth ontvanger receiver

Zie ook mijn blog over Bluetooth oordopjes en alternatieven voor Apple Airpods, of het artikel over Bluetooth audio ontvangers, of deze tip over een goedkope waterdichte draadloze speaker.

Nadeeltje: batterij

Er is wel een nadeeltje aan deze, en ook aan vele andere varianten: de stroom komt van het kleine oplaadbare batterijtje. Prima, maar die moet je dus wel regelmatig opladen. Als je ‘m non-stop veel gebruikt (als handsfree auto-setje) dan is het handiger om ‘m permanent in een USB-sigaretaansteker te doen. Er zijn ook vergelijkbare Bluetooth setjes waar dat al in zit, dus waar die oplaadstekker al in zit, zoals deze hieronder bijvoorbeeld, voor 12 euro:

Of ben je gewoon op zoek naar de allerbeste oordopjes? Of naar de beste handsfree oplossing in de auto?

2 Reacties

Geef een reactie