5G Coronavirus conspiracy

5g coronavirus conspiracy theory

– Update: 31 maart 2021 –

Er is een conspiracy theory die beweert dat het Coronavirus en 5G verband houden. Dus dat de griep door “evil scientists” is gemaakt. Griepjes zijn er al duizenden jaren, hoe dichter bevolkt, hoe erger. Virussen horen al miljoenen jaren bij de natuur. Inderdaad iets om bang voor te zijn. Want virussen worden door evolutie misschien wel steeds dodelijker. Uit angst wordt er een conspiracy theory verzonnen, om die simpele waarheid niet te hoeven zien. Dat zie je wel vaker.

5G is radiostraling, een onderdeel van gewoon zonlicht, met langere golven dan zichtbaar licht. Net als infrarood licht, maar dan met nog langere golven, en daarom ook met minder energie. Radio, tv, 2G, 3G, wifi en magnetron hebben allemaal dat soort straling.

De 4G frequentie is iets lager dan 5G. Hoe lager de frequentie, hoe langer de golven, hoe minder informatie er in kan. Maar kleine golven kunnen weer minder goed om obstakels heen. Daarom moeten er voor 5G meer masten komen dan bij 4G, en zijn de masten ook lager. De 5G is overigens al lang in gebruik in Nederland, dus overal al jaren aanwezig in de lcht (dat was militaire telefonie).

Het heeft daarom ook voordelen: Als de masten dichterbij staan, dan hoeft de straling ook minder krachtig te zijn. De batterij van je telefoon gaat dan ook langer meer, want die moet ook terugstralen naar de mast. Minder straling dus, van beide kanten.

5G maakt het ook mogelijk dat apparaten niet continu straling verspreiden. De techniek kan soms enorm veel zuiniger zijn, en dus minder straling geven dan 4G. Apparaten kunnen bijvoorbeeld 1x per dag een korte puls uitsturen, in plaats van een continu signaal bij 4G. Wil je de wereld redden, dan ben je dus voor 5G, en tegen 4G.

5G maakt zelfrijdend vervoer mogelijk, dat kan niet met 4G, want dat is te traag. Zelfrijdend vervoer kan miljoenen verkeersdoden voorkomen, en kan veel zuiniger met energie en brandstof omgaan. Dankzij 5G kunnen patiënten ook sneller en beter geholpen worden, door artsen die op grote afstand live mee kunnen kijken en op tijd kunnen ingrijpen. En dankzij 5G kan er ook precisielandbouw komen, wat ecologisch veel beter is voor de wereld. Want het is effectiever en gaat daarom zuiniger met grondstoffen om.

Als je tegen straling bent, richt je dan op radio en TV. Je kan overal honderden radio- en TV-kanalen uit de lucht plukken. Die straling is OVERAL CONTINU aanwezig. Schaapachtig kijken we al 50 jaar TV. Waarom moet dat allemaal via suffe schotels, achterhaalde antennes en MEGA-zendmasten? Dat kan allemaal al lang via de kabel. Oftewel via internet. Afschaffen die handel! Scheelt enorm veel straling.

Als je ECHT tegen straling bent, heb je uiteraard geen wifi in huis, geen mobiele telefoon, geen vaste lijn en geen magnetron. En al helemaal geen verwarming! En geen elektriciteit, want elk elektrisch apparaat geeft straling. Koken op gas kan ook niet: daar komt een enorme infrarood-straling van af. Die is zo krachtig dat je daar een ei op kan bakken! (Warmte = infraroodstraling).

Deze straling is 10.000 keer sterker dan 5G

Als je in de buurt van een werkende magnetron staat wordt je tienduizend keer meer blootgesteld aan een zelfde soort straling, dan alle 4G en 5G op straat. En als je nog een draadloze vaste lijn hebt (een DECT) ook duizenden keren meer. En als je de wifi ’s nachts aanlaat (wie doet dat nog?) ook duizenden keren meer.

Wie belt er wel eens met een mobiele telefoon? De straling die je tijdens het bellen direct je hersenen instraalt is 10.000 keer sterker dan de 5G op straat. Geloof je het niet? Zoek het maar op. Je telefoon is een kleine magnetron, die je tegen je hoofd houdt. Straling is exponentieel sterker als de zender dichterbij is.

En wie heeft er verwarming in zijn huis? Alle verwarming in je huis straalt op een veel hogere frequentie uit: infrarood. Misschien wel miljoenen keren sterker dan alle radiostraling. Kost letterlijk ook bakken met energie. Kijk maar naar je energierekening.

Zo verminder je de straling met duizenden keren

 • Bel met oordopjes, bij voorkeur met een draad
 • Bel wat minder, stuur in plaats daarvan berichten
 • Gebruik geen vaste lijn met DECT, want die straalt continu. Een gewone smartphone straalt alleen als je aan het bellen bent
 • Ga nooit vlakbij een draaiende magnetron staan
 • Doe het internet met ethernetkabels, in plaats van met wifi
 • Doe je wifi zo vaak mogelijk uit, in ieder geval ’s nachts
 • Ga dichtbij een mast wonen: al jouw apparaten stralen dan minder sterk, en dat maakt een groot verschil, omdat jouw apparaten veel dichter bij je zijn
 • Je kan je afschermen van straling met deze anti-stralingsfolie.

Is straling schadelijk?

Ja, alle straling is schadelijk, vooral straling die KORTERE golven heeft dan gewoon licht, zoals UV en röntgen-straling. Het beschadigt onder andere DNA, waardoor de evolutie mogelijk werd. Anders waren wij nog steeds eencelligen.

Afhankelijk van de golflengte en de sterkte kan straling schadelijk en zelfs dodelijk zijn. Daarom zijn er veel onderzoeken naar, en bepaalt men van alle soorten straling de veilige grenswaarden. Dat klopt natuurlijk nooit 100%, maar het zou ook heel raar zijn om alle vastgestelde waarden (wereldwijd) totaal te wantrouwen. Alle radio- en telefonie-signalen die wij gebruiken vallen ruim binnen de veiligste grenzen.

Dat betekent niet dat je het niet zou kunnen merken. Ik slaap bijvoorbeeld slecht als mijn wifi aan staat, en ik voel me beter en gezonder op afgelegen plekken waar geen of slecht bereik is.

En de politiek dan?

China en de VS strijden om allerlei 5G-dingen. China is verder met 5G, en Huawei is een grote producent van de apparatuur, net als Cisco (Amerikaans). De VS proberen Huawei te boycotten. Ze gooiden de directrice via Canada gewoon in de gevangenis. Huawei levert wereldwijd veel routers. Theoretisch is het mogelijk om een backdoor in te bouwen, zodat de Chinese regering mee kan kijken met al het internet. Een paar jaar geleden was de meeste netwerk-apparatuur wereldwijd nog van Cisco. Daarvan is al bewezen is dat die hetzelfde deden: de Amerikanen konden meekijken met al het internet, via zo’n backdoor.

Fake news is meestal van Russische trollen

Fake news over 5G komt hoogtswaarschijnlijk vaak van Russische trollen. Net als alle vorige keren, bijvoorbeeld over inenten. Dat bestond voor een groot deel uit fake news van Russische staatstrollen. In landen als Brazilië en Rusland is het gewoon een bijbaantje. Dan zit je in een klaslokaaltje en moet je honderd fake accounts op social media bijhouden. En zoveel mogelijk ontwrichtende berichten en vooral COMMENTS sturen. Makkelijk en leuk werk! Je hebt in een land als Nederland maar 600 fake accounts nodig om zo het hele land bij te sturen. Zoek maar eens op hoe dat werkt.

Een klein voorbeeldje: check de comments bij viral video’s, zoals deze:

Wat denk je, bij zijn profiel:

Lijkt mij 99% een trol. Waarschijnlijk Russisch.

Nog even een vrolijke noot

 

7 Reacties

– Met de nieuwste bovenaan, behalve bij reacties op reacties –

 1. Ik volg je blogs altijd met veel interesse. Nu gaat er naar mijn idee toch iets niet helemaal lekker. Ten opzichte van zichtbaar licht heb je aan de hogere energie-kant (hogere frequentie, lagere golflengte) UV en dan komt al vrij snel bij Röntgen en gamma. Aan die kant is het niet prettig toeven. Van UV verbrand je al.

  Alle radio/tv/wifi/BT/2,3,4,5G/satelliet/radar zit echt aan de lagere energie-kant (t.o.v. zichtbaar licht dus, met lagere frequentie, hogere golflengte). Aan de infra-roodkant dus, en niet aan de UV-kant. Dus ja, 5G heeft een hogere frequentie dan 4G, maar het heeft nog steeds een lagere frequentie dan zichtbaar licht.

  Als bovenstaande niet klopt vreet ik een heibezem…

 2. Maar wanneer 5g in Amsterdam staat uit te zenden blijft de zender dus maximaal stralen.
  Er word immers altyd gebruik van gemaakt.
  Door alle taxi s mensen en het vervoer zonder mensen.

  1. Dat is bij 4G veel erger, laat staan bij TV en Radio, die je overal en altijd non stop uit de lucht kan plukken en dus altijd al 50 jaar lang maximaal stralen.

Geef een reactie