iGoogle alternatieven: My Yahoo, Ino, Capuccino, Shrook

Wat een ramp, wat een leegte, iGoogle is niet meer.
Ik heb even My Yahoo geprobeerd, omdat dat er bijna precies zo uitzag, leek wel een kopie. Maar wat een rampenprogramma is dat. Verschrikkelijk. Afrader dus, verder geen woorden aan vuil maken.

Capuccino heb ik ook nog geprobeerd, een tijd lang, dat was wel aardig, als RSS-lezer. Misschien maar weer terug naar deze.

Daarna even Ino-reader gebruikt. Ziet er NIET uit allemaal, maar het werkt wel aardig. Tip: tik J om naar het volgende bericht te gaan. Maar God wat mis ik iGoogle, waarom hebben ze in hemelsnaam de stekker eruit getrokken, alles liep goed, kost toch niks om het gewoon te laten bestaan zonder het door te ontwikkelen?

Anyway, nu gebruik ik Shrook een tijdje. Is wel aardig, alleen kun je niet syncen tussen meerdere computers. Ja dat kan wel, met een betaald abonnement. Doei!

UPDATE: ik heb ook nog even startme.com geprobeerd. Die kon de iGoogle.xml niet importeren, dus heb ik die geconverteerd naar opml. Maar bij importeren ging er heel veel verloren. My Yahoo importeerde veel en veel beter, dus het kan wel. Ook heb ik even mijn Shrook-rss-opml geïmporteerd, dat ging goed maar vervolgens wil je natuurlijk het een en ander ordenen, en de drag and drop bleek voor geen meter te werken bij startme (van de 12x lukt het misschien 1x), dus dat is verschrikkelijk.

Geef een reactie