Het beste nekkussen als reiskussen

nekkussen beste reiskussen opblaasbaar

Een goed nekkussen is essentieel als je lang in vliegtuig, bus of auto zit. Dan wil je  goede steun rondom je hoofd. Voorheen had je van die gewone U-vorm nekkussens. Maar die vielen tegen. Deze nieuwe vorm, met die bobbels aan de zijkanten, geeft extra steun en dat is echt veel beter.

Ik had al die reiskussens en nekkussens eens uitgebreid bekeken, op zoek naar de beste, en ik kwam toen uit op deze op AliExpress. En die was dus inderdaad echt veel beter. Opblaasbaar, dus ook heel licht en klein op te vouwen.

Nieuwe links 2024

Er zit fijn zacht pluche materiaal omheen. Of hoe dat ook heet dat, fleece. Helemaal goed. Hij loopt ook niet leeg, dus het is geen flutkwaliteit. En dus veel beter dan een nekkussen zonder bobbels. nekkussen opblaasbaar beste reiskussen vliegtuig

nekkussen reiskussen

Ik heb ‘m  nu ook soms thuis op de bank om. Filmpje kijken, boekie lezen,  beetje werken, krantje lezen, muziekje erbij: heerlijk hoor, met zo’n neksteun.

Er zijn ook totaal andere. Deze enorm grote vierkante bijvoorbeeld is een bestseller op dit moment. Maar dit is wel voor een bepaalde houding, leunend naar voren. Niks voor mij:

opblaasbaar reiskussen lichaam vierkant groot

groot lichaamskussen reis opblaasbaar

Nee, dan deze driedubbele hieronder. Lijkt mij eigenlijk nog beter. Met een blaasbalgje erbij. Dus die doe je om, en pomp je met de hand op tot hij precies goed zit voor jou. Dit wordt als orthopedisch nekkussen voor op reis gezien. Misschien deze toch maar ook eens proberen, de volgende keer, want dit is nu ook een bestseller geworden :

orthopedisch nekkussen blaasbalg

orthopedisch nekkussen reis vliegtuig

Beste nekkussen op BOL, snel bezorgd

Zie ook het beste slaapmasker. Dat is een bijzondere, want daar zit muziek in!

Deze blog is niet gesponsord. Er staan wel affiliate links in, zodat je makkelijk kan bestellen door op de links te klikken. Maakt voor de prijs niet uit. Zo kan ik wat nieuwe dingen kopen om hier te reviewen. Dank!

3 Reacties

– Met de nieuwste bovenaan, behalve bij reacties op reacties –

  1. Misschien wel oppassen met spierverzwakking. Denk maar aan die Afrikaanse dames bij wie de ringen om hun nek worden verwijderd…

Geef een reactie