AirPods Pro 1:1 Replica reviews

airpods pro replica

Update: 25 jan 2021 • 19:52 •

Er zijn ontelbaar veel namaak AirPods te koop. Vaak slecht, maar er zijn ook goede replica AirPods. En nu zijn er ook Replica AirPods Pro. De Pro is het In Ear model met ANC Noise Cancelling: bij Apple kost dat 279 euro. Replica’s kosten rond de 40 euro, soms goedkoper. Er zijn slechte, maar ook hele goede.

Plaatjes mogen ze niet afbeelden, want het is natuurlijk namaak. En de naam “AirPods Pro” kunnen ze uiteraard ook al niet gebruiken. Het is daarom moeilijk zoeken, en winkels verdwijnen ook voortdurend. De modellen heten bijvoorbeeld “Airs Pro 3“, “Air3 Po” of “AP Pro” of “i300000“. Of “1:1 AP Pro 3″. Of TWS Pro 4. Of deze TWS Pro 5 Max. Of  Airs Plus TWS of deze Air Pro 9 TWS ANC of deze Air3 Pro TWS ANC of deze Air20 Pro ANC TWS 1562F

Of nu deze:

Airoha 1562A AirX Plus TWS ANC

Spatial Audio Air20 Plus TWS ANC 1562

Air Pro 9 TWS 5.2 Earphone 45DB Hybrid ANC 1562

Zie reviews hieronder. Maar de winkels zijn dan meestal al weer weg.

Vaak staat er bij of er wel of niet GPS op zit, zodat je ze terug kan vinden met de “Zoek mijn” app. Of dat er wel of niet Active Noise Reduction op zit. Of wel of niet “Rename” om ze zelf een naam te kunnen geven. Dat soort dingen. Of dat er de W1 chip in zit, zodat je de pop-up animatie ziet op je iPhone. Ze geven vaak ook toe dat die dingen er juist NIET op zitten, maar dat ze verder wel goed zijn. Het geluid en de batterij vind ik het belangrijkst, daarna volgen al die andere functies.

UPDATE: ik heb er drie binnen. Een slechte van 25 euro: 1 oortje werkte niet. Maar daarna een TWS Pro 4 van 40 euro die werkelijk perfect was, zie onderaan. En een Air3 Pro van 30 euro die ook heel behoorlijk was. De shops waren meteen weg, dus ik heb geen links. Maar ze zijn dus wel degelijk te vinden!

En ook al is de R&D en het Apple design waardevol en uniek, zo heel bijzonder zijn de oortjes nou ook weer niet. Ze zijn top hoor, daar niet van – zie mijn review. Maar op het simpele idee van draadloze in ears met ANC zat iedereen al jaren te wachten. En de Xiaomi ANC oordopjes vind ik sowieso al beter dan die van Apple, voor een fractie van de prijs. Okee, die zijn niet draadloos. Maar daarom kun je er ook beter mee bellen, want de microfoon van de Xiaomi ANC (met draad) is veel beter dan de draadloze AirPods Pro. Draadloos maken kan met zo’n goedkope clip. En de batterij van de originele AirPods is ook niet zo best: ik hoor sommige mensen klagen dat het nu al minder dan een uur is, als je ze al een tijdje hebt.

Verder zijn er al uitstekende draadloze earbuds,  zoals de Anomoibuds voor 15,- euro. Of de 1More Stylish van rond de 50 euro. En De QCY T5 (hier in Nederland te koop voor 29,- met supersnelle bezorging) is ook zeer populair. Want ze klinken fantastisch, met alles in hoge kwaliteit. Zie de review.
Qcy t5 review

En inmiddels zijn er ook goede in ear ANC oordopjes, zoals de onovertroffen 1MORE ANC Pro Dual Driver (€130,-). Zelfs nog veel beter dan Apple! Of de Tronsmart Apollo (85,-). Of de Edifier (65,-). Zie de reviews.

De grootste kans heb je nu waarschijnlijk met deze Pro 5 Max hierboven of met Airs Plus TWS hieronder, zolang ze er nog staan dan…

Air S Pro TWS 2020

Al mijn vorige TWS Airpods kwamen aan, en waren vaak best goed.

AP Pro 3 replica 1:1 TWS earbuds

Het moet ook wel kunnen voor 30 euro. Ga maar na: goede in ears met draad heb je al voor 10 euro (zoals de superfijne Rock Zircon). Het draadloos maken kost hooguit 2 euro extra. Goede ANC is misschien duur, maar niet per se nodig.

UPDATE: Ik heb inmiddels dus ook een topper binnen. Het model heette TWS Pro 4. Niet te geloven, wat een mooi geluid. Zulke goeie heb ik nog nooit gehoord. Werkelijk perfect en heerlijk. Vrijwel alles werkt. Voor 40 euro. De shop is natuurlijk alweer verdwenen. Maar er komen telkens weer nieuwe bij. Zoek bijvoorbeeld op TWS Pro 4. Of deze TWS Pro 5 Max. Of deze Airs Plus TWS

Je kan ‘m draadloos opladen, of met de bijgeleverde Lightning-USB-C-kabel. De ovalen tips in Small, Medium en Large zijn identiek aan het origineel. Pasvorm en geluid zijn top (alhoewel een KZ ZSX Terminator beter is als je van extreem helder houdt). Het geluid is prachtig, met echt hele goede enorm vette bas, mooi natuurlijk mid en heel gematigd mooi hoog. Niet overdreven helder, maar idat s juist een voordeel. Veel meer bas dan normaal, en dat is soms erg fijn, vooral buiten op de fiets. Je voelt ze ook totaal niet zitten. De pasvorm-test werkt, op je telefoon, via de Bluetooth voorkeuren. Daar zie je ook de ANC in 3 standen, met ook de Transparante modus. Het werkt allemaal. De ANC heeft een beetje ruis, maar niet storend, en werkt enorm goed bij hard continu geluid zoals een boot, vliegtuig of bus. De batterij is goed, wel 5 uur. Het is low latency, dus ook Youtube doet het goed, met bijna synchroon geluid.

De naam kun je ook wijzigen. Je ziet de originele pop-ups als je – eenmaal gepaird – de case opent. Verder is de knijp-bediening is ook zoals de originele. Dubbelknijp is Next. Ze stoppen automatisch als je ze uit je oren haalt. De GPS doet het ook exact zoals de originele: open de app “Zoek mijn” op je telefoon, om ze te vinden op de kaart. Je krijgt dan zelfs een melding, en een mailtje. Naar je Apple adres. My God. Hoe is dat mogelijk?

Dit zijn inderdaad ontzettend fijne AirPods. Kinken ook stukken beter dan de B&W PX7 van 400 euro. Zo bezien is de aanbieding van € 239,- op BOL.com van de ECHTE originele ook okee (als die net zo goed klinken). Daar werkt het windfilter beter dan op deze neppers, en dan kun je de audio ook delen: met zijn tweetjes luisteren. Dat kan met deze neppers helaas niet. Maar verder zijn ze dus werkelijk top!

Voor 40,- had ik deze TWS Pro 4 en die zijn ongelofelijk goed. Een van mijn favoriete dopjes.

De pasvormtest
Met alles erop-en-eraan, net als de echte

14 Reacties

  1. Ik heb vorig jaar de gewone AirPods gekocht bij Moweek. Die waren zo goed, dat ik het verschil niet kon zien of horen met het origineel. Ze hebben ook de pro https://m.moweek.com/Super-i500-Pro-TWS-p13606.html ik ben toch voor de originele AirPods pro gegaan voor Spatial audio en snel koppelen tussen Apple apparaten. Duurt ongeveer twee weken. Vanaf Januari betaal je wel import en btw, je hebt nu wel 20% korting.

  2. Als ik zoek op tws pro 4 dan krijg ik enkel oortjes te zien zonder dat extra bolletje voor in je oor (als je begrijpt wat k bedoel). Enkel tws pro 3 heeft die… Heb je dan de tws pro 3 of?

  3. Ik heb de airs pro 3 gekocht (let op: niet air maar airs). Kost nu 12 (!) euro en het geluid vind ik heel erg mooi, mooi vol geluid, mooie bas ook en ze zitten fantastisch, kan je rustig de hele dag in hebben. Ze hebben ook de handige functie dat het geluid stopt wanneer je ze uit je oren haalt. Toegegeven, de sony wf-1000xm3 klinkt nog beter, voller en meer gedetailleerd, maar daar betaal je ong 15x zoveel voor.

  4. Ik heb na lang genieten van de AS06 in-ears toch de airpods pro van apple gekocht. Ja, écht duur. Maar het is voor mij echt een lifestyle-product. Hoe supergoed ze werken in de praktijk is wel onovertroffen wat mij betreft; het gemakt waarmee je ze oplaadt, indoet, ACN aan- of uitzet, de transparancy modus, snelle koppelen, gebruik op de computer…

    Het geluid vind ik prima. Niet briljant. Maar als ik onderweg ben is het gemak voor mij belangrijker. Ik ben heel benieuwd hoe de namaaks het doen, maar de reviews die ik tot nu toe op andere plekken las laten het toch in ieder geval op één van de vlakken liggen. Ga het met interesse volgen! Want ik gun jullie de airpods pro ervaring voor een fractie van de veel te hoge prijs.

  5. Ik geniet altijd weer van jouw artikelen over headphones en oordopjes. Ik heb zelf geen AirPod clone gekocht maar een setje dat luistert naar de prachtige naam MPOW M5 (T5). Dat zijn zwarte draadloze bluetooth oordopjes. Maar de geluidskwaliteit is super goed: lineaire EQ maar met wat aangezette plezierige bass. Onder de $ 50, lange accu duur, goede detaillering en redelijk goed soundstage. Besteld via de bekende internationale webshop die begint met een A.

Geef een reactie