AirPods Pro 1:1 Replica reviews

airpods pro replica

– Update: 22 september 2023 –

Er zijn veel namaak AirPods te koop. Soms best wel goede. Er zijn ook AirPods Pro Replica’s: dat is het In Ear model met echte ANC Noise Cancelling. De originele kosten €279 en de beste replica’s kosten vaak maar rond de €60.

Plaatjes mogen de shops niet afbeelden, want het is natuurlijk namaak. En de naam “Apple AirPods Pro” mogen ze ook niet gebruiken. Winkels verdwijnen dan ook voortdurend. Zo’n goede AirPods Pro kloon heet bijvoorbeeld Danny 2023 V5.2.

Of TWS Pro 5 Max. Of  Airs Plus TWS, of deze Air Pro 9 TWS ANC enzovoorts. Hahaha, het gaat maar door!

Andere waren bijvoorbeeld:
Airoha 1562A AirX Plus TWS ANC
Spatial Audio Air20 Plus TWS ANC 1562
Air Pro 9 TWS 5.2 Earphone 45DB Hybrid ANC 1562

Nu lijkt mij deze Danny Pro V5.2 de beste:

Zie een aantal reviews hieronder. De winkels uit de links zijn ook altijd meteen weer weg, tenzij ze geen plaatjes afbeelden en geen keywords zoals AirPods Pro gebruiken.

1:1 AirPods MAX

Inmiddels zijn er ook replica’s van de Apple ANC koptelefoons, de AirPods MAX:

Vaak staat er bij of er wel of niet GPS op zit, zodat je ze terug kan vinden met de “Zoek mijn” app. Of dat er wel of niet ANC op zit. Of wel of niet “Rename” om ze zelf een naam te kunnen geven. Dat soort dingen. Of dat er de W1 chip in zit, zodat je de pop-up animatie ziet op je iPhone. Ze geven vaak ook toe dat die dingen er juist NIET op zitten, maar dat ze verder wel goed zijn. Het geluid en de ANC vind ik het belangrijkst, daarna volgen al die andere functies.

UPDATE: ik heb er drie binnen. Een slechte van 25 euro: 1 oortje werkte niet. Maar daarna een TWS Pro 4 van 40 euro die werkelijk perfect was, zie onderaan. En een Air3 Pro van 30 euro die ook super is, met enorm veel bas erin. De shops waren meteen weg, dus ik heb geen links.

Zie ook mijn review van de echte originele. Op het simpele idee van draadloze in ears met ANC zat iedereen al jaren te wachten. Inmiddels zijn er meer goede in ear ANC oordopjes, zoals de Redmi Buds 4 Pro (€60,-). Die is nog beter dan die van Apple vind ik. Zie de review.

Maar 1:1 replica’s zijn soms ook echt erg goed:

Pro 5 Max of Airs Plus TWS, zolang ze er nog staan…

Air S Pro TWS 2020

Al mijn vorige TWS Airpods kwamen aan, en waren vaak best goed.

AP Pro 3 replica 1:1 TWS earbuds

Het moet ook wel kunnen voor 30 euro. Ga maar na: goede in ears met draad heb je al voor 10 euro (zoals de superfijne Rock Zircon). Bluetooth en batterij kost hooguit een paar euro extra. Goede ANC kost misschien een tientje extra.

UPDATE: Ik heb inmiddels dus ook toppers binnen. De ene heette TWS Pro 4. En wat later de Air3 Pro. Niet te geloven, wat een mooi geluid. Zulke goeie heb ik nog nooit gehoord. Werkelijk perfect en heerlijk. Vrijwel alles werkt. Voor 40 euro, en die ander was 30 euro. De shops zijn alweer verdwenen. Maar er komen telkens weer nieuwe bij. Zoek bijvoorbeeld op TWS Pro 4. Of bijvoorbeeld Superpods Pro.

Je kan ‘m draadloos opladen, of met de bijgeleverde Lightning-USB-C-kabel. De ovalen tips in Small, Medium en Large zijn identiek aan het origineel. Pasvorm en geluid zijn top (alhoewel een KZ ZSX Terminator beter is als je van extreem helder houdt). Het geluid is prachtig, met echt hele goede enorm vette bas, mooi natuurlijk mid en heel gematigd mooi hoog. Niet overdreven helder, maar dat is juist een voordeel. Meer bas dan normaal, en dat is soms erg fijn, vooral buiten op de fiets. Je voelt ze ook totaal niet zitten. De pasvorm-test werkt, op je telefoon, via de Bluetooth voorkeuren. Daar zie je ook de ANC in 3 standen, met ook de Transparante modus. Het werkt allemaal. De ANC heeft bij de ene wat ruis, maar niet heel storend, en werkt enorm goed bij hard continu geluid zoals een boot, vliegtuig of bus. De batterij is goed, wel 5 uur. Het is low latency, dus ook Youtube doet het goed, met bijna synchroon geluid.

De naam kun je ook wijzigen. Je ziet de originele pop-ups als je – eenmaal gepaird – de case opent. Verder is de knijp-bediening is ook zoals de originele. Dubbelknijp is Next. Ze stoppen automatisch als je ze uit je oren haalt. De GPS doet het ook exact zoals de originele: open de app “Zoek mijn” op je telefoon, om ze te vinden op de kaart. Je krijgt dan zelfs een melding, en een mailtje. Naar je Apple adres. My God. Hoe is dat mogelijk?

Dit zijn inderdaad ontzettend fijne AirPods. Ik vind die TSW Pro 4  zelfs beter dan de originele: er zit namelijk ietsje meer bas in (in die Air3 zit voor mij persoonlijk veel te veel bas), en de verbinding is zelfs beter en stabieler. Met de originele kun je wel weer de audio delen: met zijn tweetjes luisteren. Dat kan met deze neppers helaas niet. De originele AirPods Pro zijn nu € 219,- op BOL.com.

Maar verder zijn ze deze replica’s werkelijk top! Ze klinken verder ook stukken beter dan een B&W PX7 van 400 euro. Multilink werkt niet, maar dat werkt ook niet op de originele (tenzij je het allernieuwste OS op je Mac hebt, maar dat moet je nooit doen op een oudere Mac, dat is vragen om problemen). Spatial Audio doet het op de neppers ook niet, maar op de originele wel. Heel leuk, maar niet meer dan een gimmick, voorlopig. Zie deze blog.

Voor 40,- had ik deze TWS Pro 4 en die zijn ongelofelijk goed. Een van mijn favoriete dopjes.

De pasvormtest
Met alles erop-en-eraan, net als de echte

24 Reacties

– Met de nieuwste bovenaan, behalve bij reacties op reacties –

 1. Hoi Aart-Jan,

  Ik heb op Ali gezocht naar replica’s maar kom er niet uit. Zie door de bomen het bos niet meer. Ik heb ook gekeken naar Redmi pods maar werken toch minder met Iphone. Kan jij een goede link vinden? Rond de 40/50 euro. Ik hoor het graag en alvast bedankt!

 2. Hi, ik ben opzoek naar airpods pro 2 of airpods 3. U zou mij erg helpen als u hier links of namen van heeft! Bijvoorbaat dank!

 3. Hoi Aart-Jan

  Heb je misschien een link van een verkoper, al de links werken steeds niet en mijn zoon wil er 1 die 1:1 qua uiterlijk is en in geluid/ gebruik
  Volgens mij de 1562 h chip met ook oplaadbaar doosje
  Is dat er rond de 40/50 euro?
  Groetjes Helen

 4. Ik heb vorig jaar de gewone AirPods gekocht bij Moweek. Die waren zo goed, dat ik het verschil niet kon zien of horen met het origineel. Ze hebben ook de pro https://m.moweek.com/Super-i500-Pro-TWS-p13606.html ik ben toch voor de originele AirPods pro gegaan voor Spatial audio en snel koppelen tussen Apple apparaten. Duurt ongeveer twee weken. Vanaf Januari betaal je wel import en btw, je hebt nu wel 20% korting.

 5. Als ik zoek op tws pro 4 dan krijg ik enkel oortjes te zien zonder dat extra bolletje voor in je oor (als je begrijpt wat k bedoel). Enkel tws pro 3 heeft die… Heb je dan de tws pro 3 of?

 6. Ik heb de airs pro 3 gekocht (let op: niet air maar airs). Kost nu 12 (!) euro en het geluid vind ik heel erg mooi, mooi vol geluid, mooie bas ook en ze zitten fantastisch, kan je rustig de hele dag in hebben. Ze hebben ook de handige functie dat het geluid stopt wanneer je ze uit je oren haalt. Toegegeven, de sony wf-1000xm3 klinkt nog beter, voller en meer gedetailleerd, maar daar betaal je ong 15x zoveel voor.

 7. Ik heb na lang genieten van de AS06 in-ears toch de airpods pro van apple gekocht. Ja, écht duur. Maar het is voor mij echt een lifestyle-product. Hoe supergoed ze werken in de praktijk is wel onovertroffen wat mij betreft; het gemakt waarmee je ze oplaadt, indoet, ACN aan- of uitzet, de transparancy modus, snelle koppelen, gebruik op de computer…

  Het geluid vind ik prima. Niet briljant. Maar als ik onderweg ben is het gemak voor mij belangrijker. Ik ben heel benieuwd hoe de namaaks het doen, maar de reviews die ik tot nu toe op andere plekken las laten het toch in ieder geval op één van de vlakken liggen. Ga het met interesse volgen! Want ik gun jullie de airpods pro ervaring voor een fractie van de veel te hoge prijs.

 8. Ik geniet altijd weer van jouw artikelen over headphones en oordopjes. Ik heb zelf geen AirPod clone gekocht maar een setje dat luistert naar de prachtige naam MPOW M5 (T5). Dat zijn zwarte draadloze bluetooth oordopjes. Maar de geluidskwaliteit is super goed: lineaire EQ maar met wat aangezette plezierige bass. Onder de $ 50, lange accu duur, goede detaillering en redelijk goed soundstage. Besteld via de bekende internationale webshop die begint met een A.

Geef een reactie