AirPods Pro 1:1 Replica reviews

airpods pro replica

– Update: 28 april 2024 –

Er zijn veel namaak AirPods te koop. Soms zijn die best wel goed. Ook de AirPods Pro 1:1 Replica’s: dat zijn de dure in ears met echte ANC Noise Cancelling. De beste replica’s kosten vaak rond de €50.

Plaatjes mogen de shops niet afbeelden, want het is natuurlijk namaak. En de naam “Apple AirPods Pro” mogen ze ook niet gebruiken. Winkels verdwijnen voortdurend. De beste AirPods Pro 1:1 kloon is nu bijvoorbeeld deze Danny V5.2 (de duurste versie is de beste, met de meeste functies. De plaatjes zijn soms anders, maar je krijgt 1:1 replica’s).

 • Of deze SuperPods Pro Huilian A6
 • Of deze 2023 New Pro 2 ANC HANDS ON REVIEW: snel bezorgd, in een dag of vijf. Qua uiterlijk een exacte 1:1 kopie. Qua geluid met veel meer bas en veel minder hoog, maar met wat EQ klinken ze prima. De batterij is top. Hij kan heel hard en hij heeft vrijwel alle opties, zoals geluid in het doosje, Pop-up-animaties, Rename, Find My, 3D en Audio delen. Alleen de volume-touch en MultiPoint werken niet. En links / rechts is omgekeerd, hahaha! :) De ANC en de transparency zijn niet zo best, maar het werkt wel echt. Om mee te bellen zijn ze vrijwel net zo goed of slecht als de originele.

Ik heb ook de orginele, zie de review, ter vergelijk. Zie ook de reviews van andere 1:1’s verderop hier. Maar waarom zou je eigenlijk neppers nemen? Er zijn hele goede alternatieven:

Beste alternatief voor AirPods Pro: Redmi Buds 5 Pro

Dit zijn de beste ANC oortjes: de Redmi Buds 5 Pro (€60). Zelfs beter dan de echte AirPods Pro, zie de review. Aanrader dus!

redmi buds 5 pro review ANC

Open dopjes?

Wil je liever de beste “Open dopjes” zoals de oude AirPods, zodat je jezelf normaal hoort, en het verkeer ook, omdat ze los in je oor zitten? Maar dan geen namaak, maar wel met TOPgeluid en MultiPoint? Dan is er de OPPO Enco Air 3. Zie ook de review:

Info over 1:1 replica’s

Vaak staat er bij of je ze wel of niet terug kan vinden met “Zoek mijn“. Of dat er wel of niet ANC op zit. Of wel of niet “Rename” om ze zelf een naam te kunnen geven. Dat soort dingen. Of dat er de W1 chip in zit, zodat je de pop-up animatie ziet op je iPhone. Ze geven vaak ook toe dat die dingen er juist NIET op zitten, maar dat ze verder wel goed zijn. Het geluid en de ANC vind ik het belangrijkst, daarna volgen al die andere functies.

Ik had er inmiddels al een aantal gekocht. Er zat een slechte bij van 25 euro: 1 oortje werkte niet. Maar daarna had ik ook een TWS Pro 4 van 40 euro die werkelijk perfect was, zie verderop. En een Air3 Pro van 30 euro die ook super is, met enorm veel bas erin. De shops waren meteen weg, dus ik heb geen links meer.

Zie ook mijn review van de echte originele. Maar 1:1 replica’s zijn soms ook goed: Al mijn vorige TWS Airpods kwamen aan, en waren vaak best goed.

UPDATE: Ik heb inmiddels dus ook toppers binnen. De ene heette TWS Pro 4. En wat later de Air3 Pro. Niet te geloven, wat een mooi geluid. Zulke goeie heb ik nog nooit gehoord. Werkelijk perfect en heerlijk. Vrijwel alles werkt. Voor 40 euro, en die ander was 30 euro. De shops zijn alweer verdwenen. Maar er komen telkens weer nieuwe bij. Zoek bijvoorbeeld op TWS Pro 4. Of bijvoorbeeld Superpods Pro.

Je kan ‘m draadloos opladen, of met de bijgeleverde Lightning-USB-C-kabel. De ovalen tips in Small, Medium en Large zijn identiek aan het origineel. Pasvorm en geluid zijn top (alhoewel het geluid nog veel beter kan, met KZ PR1 bijvoorbeeld. Het geluid is prachtig, met echt hele goede enorm vette bas, mooi natuurlijk mid en heel gematigd mooi hoog. Niet overdreven helder, maar dat is juist een voordeel. Meer bas dan normaal, en dat is soms erg fijn, vooral buiten op de fiets. Je voelt ze ook totaal niet zitten. De pasvorm-test werkt, op je telefoon, via de Bluetooth voorkeuren. Daar zie je ook de ANC in 3 standen, met ook de Transparante modus. Het werkt allemaal. De ANC heeft bij de ene wat ruis, maar niet heel storend, en werkt enorm goed bij hard continu geluid zoals een boot, vliegtuig of bus. De batterij is goed, wel 5 uur. Het is low latency, dus ook Youtube doet het goed, met bijna synchroon geluid.

De naam kun je ook wijzigen. Je ziet de originele pop-ups als je – eenmaal gepaird – de case opent. Verder is de knijp-bediening is ook zoals de originele. Dubbelknijp is Next. Ze stoppen automatisch als je ze uit je oren haalt. De GPS doet het ook exact zoals de originele: open de app “Zoek mijn” op je telefoon, om ze te vinden op de kaart. Je krijgt dan zelfs een melding, en een mailtje. Naar je Apple adres. My God. Hoe is dat mogelijk?

Dit zijn inderdaad ontzettend fijne AirPods. Ik vind die TSW Pro 4  zelfs beter dan de originele: er zit namelijk ietsje meer bas in (in die Air3 zit voor mij persoonlijk veel te veel bas), en de verbinding is zelfs beter en stabieler. Met de originele kun je wel weer de audio delen: met zijn tweetjes luisteren. Dat kan met deze neppers helaas niet.

Maar verder zijn ze deze replica’s werkelijk top! Ze klinken verder ook stukken beter dan een B&W PX7 van 400 euro. Multilink werkt niet, maar dat werkt ook niet op de originele (tenzij je het allernieuwste OS op je Mac hebt, maar dat moet je nooit doen op een oudere Mac, dat is vragen om problemen). Spatial Audio doet het op de neppers ook niet, maar op de originele wel. Heel leuk, maar niet meer dan een gimmick, voorlopig. Zie deze blog.

Voor 40,- had ik deze TWS Pro 4 en die zijn ongelofelijk goed. Een van mijn favoriete dopjes.

De pasvormtest
Met alles erop-en-eraan, net als de echte

46 Reacties

– Met de nieuwste bovenaan, behalve bij reacties op reacties –

 1. Tip: er is een hele goede overzichtssite van alle goede airpodreplica’s, met goede achtergrondinformatie, links naar betrouwbare leveranciers en aanduiding van verschillen en functies van de verschillende modellen. https://airpodsreplicas.com/ Ik ben via deze site gekomen bij de webshop van earhive om goede 5.2 tigerbuilder replica’s van de airpod pro 2 te kopen.

   1. Dat is mij niet opgevallen? Uit de airreps reddit maak ik op dat earhives, jenny en beschan verschillende winkels zijn? Of zie ik iets over het hoofd?

 2. Vandaag deze 1:1 replica van de Airpods pro 2 binnen gekregen. Was echt verbaasd hoe goed de replica was, niet te onderscheiden van de echte AP2! Zelfs verpakking was exact hetzelfde.
  Aanrader! 04-01-2024

  hier de link:
  Danny V5.2 2023 Nieuwe Pro 2 Tws Bluetooth 5.3 Oortelefoon Draadloze Hoofdtelefoon Met Airoha 1562ae Model Van Hoge Kwaliteit
  https://a.aliexpress.com/_Ezw2jjJ

 3. Ik heb een setje van Danny laten komen. Het ziet er allemaal erg mooi uit maar het geluid is zeer slecht. In ben geen audiofiel maar als je van de stem Philip Bloemendaal houdt dan zou ik ze kopen want alles klinkt alsof het uit een blikje komt.

   1. In deze verwijzing zijn de laatste 2 waarschijnlijk waar je naar op zoek bent (dus niet de duurste zoals in de tekst bij het artikel wordt genoemd)

     1. Als ik zo vrij mag zijn… ik had contact met de verkoper. Er zit een Zhongke chip in. Een chip met minimale ANC. Zie online voor verdere specs en een vergelijking met de 1562AE.

 4. Hoi, wat fijn dat je deze reviews maakt. Ik had even een vraagje over de tws pro 4. Deze had ik vanuit Turkije (glrtech x5) alleen ik kan de tws pro 4 niet vinden. Heb jij een idee waar deze momenteel te verkrijgen zijn?
  ALvast bedankt!

 5. ik wil ook graag kopen maar kan ze niet vinden erg lastig met die links die steeds verdwijnen heeft iemand nog een goede link voor me? (voor goede airpods pro 2 replica’s)

 6. Hoi Aart-Jan,

  Ik heb op Ali gezocht naar replica’s maar kom er niet uit. Zie door de bomen het bos niet meer. Ik heb ook gekeken naar Redmi pods maar werken toch minder met Iphone. Kan jij een goede link vinden? Rond de 40/50 euro. Ik hoor het graag en alvast bedankt!

 7. Hi, ik ben opzoek naar airpods pro 2 of airpods 3. U zou mij erg helpen als u hier links of namen van heeft! Bijvoorbaat dank!

 8. Hoi Aart-Jan

  Heb je misschien een link van een verkoper, al de links werken steeds niet en mijn zoon wil er 1 die 1:1 qua uiterlijk is en in geluid/ gebruik
  Volgens mij de 1562 h chip met ook oplaadbaar doosje
  Is dat er rond de 40/50 euro?
  Groetjes Helen

 9. Ik heb vorig jaar de gewone AirPods gekocht bij Moweek. Die waren zo goed, dat ik het verschil niet kon zien of horen met het origineel. Ze hebben ook de pro https://m.moweek.com/Super-i500-Pro-TWS-p13606.html ik ben toch voor de originele AirPods pro gegaan voor Spatial audio en snel koppelen tussen Apple apparaten. Duurt ongeveer twee weken. Vanaf Januari betaal je wel import en btw, je hebt nu wel 20% korting.

 10. Als ik zoek op tws pro 4 dan krijg ik enkel oortjes te zien zonder dat extra bolletje voor in je oor (als je begrijpt wat k bedoel). Enkel tws pro 3 heeft die… Heb je dan de tws pro 3 of?

 11. Ik heb de airs pro 3 gekocht (let op: niet air maar airs). Kost nu 12 (!) euro en het geluid vind ik heel erg mooi, mooi vol geluid, mooie bas ook en ze zitten fantastisch, kan je rustig de hele dag in hebben. Ze hebben ook de handige functie dat het geluid stopt wanneer je ze uit je oren haalt. Toegegeven, de sony wf-1000xm3 klinkt nog beter, voller en meer gedetailleerd, maar daar betaal je ong 15x zoveel voor.

 12. Ik heb na lang genieten van de AS06 in-ears toch de airpods pro van apple gekocht. Ja, écht duur. Maar het is voor mij echt een lifestyle-product. Hoe supergoed ze werken in de praktijk is wel onovertroffen wat mij betreft; het gemakt waarmee je ze oplaadt, indoet, ACN aan- of uitzet, de transparancy modus, snelle koppelen, gebruik op de computer…

  Het geluid vind ik prima. Niet briljant. Maar als ik onderweg ben is het gemak voor mij belangrijker. Ik ben heel benieuwd hoe de namaaks het doen, maar de reviews die ik tot nu toe op andere plekken las laten het toch in ieder geval op één van de vlakken liggen. Ga het met interesse volgen! Want ik gun jullie de airpods pro ervaring voor een fractie van de veel te hoge prijs.

 13. Ik geniet altijd weer van jouw artikelen over headphones en oordopjes. Ik heb zelf geen AirPod clone gekocht maar een setje dat luistert naar de prachtige naam MPOW M5 (T5). Dat zijn zwarte draadloze bluetooth oordopjes. Maar de geluidskwaliteit is super goed: lineaire EQ maar met wat aangezette plezierige bass. Onder de $ 50, lange accu duur, goede detaillering en redelijk goed soundstage. Besteld via de bekende internationale webshop die begint met een A.

Geef een reactie