AirPods Pro 1:1 Replica reviews

airpods pro replica

Er zijn ontelbaar veel namaak AirPods te koop. De meeste zijn slecht, maar er zijn ook goede replica AirPods (zie deze link). Inmiddels zijn er ook Replica AirPods Pro te koop. De Pro is het nieuwe In Ear model met Noise Cancelling: bij Apple kost dat 279 euro. Replica’s kosten rond de 40 euro, soms goedkoper.

Plaatjes mogen ze niet afbeelden, want het is natuurlijk namaak. En de naam “AirPods Pro” mogen ze ook al niet gebruiken. Het is daarom moeilijk zoeken, en winkels verdwijnen ook voortdurend. De modellen heten bijvoorbeeld “Airs Pro 3” of “i900000“, “Air3 Po” of “AP Pro” of “i300000“. Of “1:1 AP Pro 3″. Updates en reviews volgen hier wel als ik er een paar binnen heb. Maar die winkels zijn dan meestal toch al weer weg. Zo ging het ook met die AirPods. Ik zie na een dag alweer links en shops verdwijnen.

Vaak staat er bij of er wel of niet GPS op zit, zodat je ze terug kan vinden met Find My Airpods. Of dat er wel of niet Active Noise Reduction op zit. Of wel of niet “Rename” om ze zelf een naam te kunnen geven. Dat soort dingen. Of dat er een W1/H1 chip in zit, zodat je de pop-up animatie ziet op je iPhone. Ze geven vaak ook toe dat die dingen er juist helemaal NIET op zitten, maar dat ze verder wel goed zijn. We gaan het zien. Het geluid en de batterij vind ik het belangrijkst, daarna volgen al die andere functies.

UPDATE: ik heb de eerste binnen van 25 euro. Totaal waardeloos, 1 oortje werkt niet. De shop was ook meteen al weg, dus ik heb ook geen link. 

Is het ethisch wel verantwoord om deze schaamteloze namaak hier te bespreken? Ik weet het niet. Is het ethisch verantwoord om Oeigoerse dwangarbeiders in je fabrieken te laten werken? Of om MILJARDEN aan belasting te ontduiken? Of om überhaupt oordopjes van inkoop 10 dollar te verkopen voor 279,- euro?

En ook al is de R&D en het Apple design waardevol en uniek, zo heel bijzonder zijn de oortjes nou ook weer niet. Ze zijn top hoor, daar niet van – zie mijn review. Maar op het simpele idee van draadloze in ears met ANC zat iedereen al jaren te wachten. En de Xiaomi ANC oordopjes vind ik sowieso al beter dan die van Apple, voor een fractie van de prijs. Okee, die zijn niet draadloos. Maar daarom kun je er ook beter mee bellen, want de microfoon van de Xiaomi ANC (met draad) is veel beter dan de draadloze AirPods Pro. En de batterij van de originele  AirPods is ook niet zo best: bij sommigen is het nu al minder dan een uur, als je ze al een tijdje hebt.

Verder zijn er al uitstekende draadloze earbuds,  zoals de Anomoibuds voor 15,- euro. Of de beste earbuds: de 1More Stylish van rond de 50 euro.

Dus ik hoor het wel, als ik op straffe van dwangarbeid in hun fabriek deze AirPods Pro Replica reviews moet verwijderen, van Apple. Laat ondertussen maar weten of jullie ook goede Replica AirPods Pro gevonden hebben! Ik zal jullie niet aangeven hoor ;) Beloofd!

Air S Pro TWS 2020

De beste kans op GOEDE Replica Airpods Pro heb je met deze hier, op AliExpress (klik de plaatjes om te bestellen). De shop waar ik er net een paar kocht is alweer weg.

Het kan ook nog door de douane worden tegengehouden. Maar dat is mij nog nooit gebeurd. Al mijn vorige TWS Airpods kwamen aan, en waren vaak best goed.

AP Pro 3 replica 1:1 TWS earbuds

Het moet ook makkelijk kunnen voor 30 euro. Ga maar na: goede in ears met draad heb je al voor 10 euro (zoals de fijne Rock Zircon), Bluetooth kost maar 1 of 2 euro extra, de batterijtjes kosten hooguit twee euro extra. Goede ANC is duur, maar niet per se nodig. Blijft over: de kosten voor de imitatie Apple Chip. Maar ook dat is niet per se nodig.

i900000 Pro copy GPS change name namaak airpods pro replica 1:1 Original i300000 tws matte black bluetooth earphone Pressure Sensor Earbuds super copy AP pro 3 PK H1 chip AP Pro noise reduction name change GPS

i900000

3 Reacties

  1. Ik geniet altijd weer van jouw artikelen over headphones en oordopjes. Ik heb zelf geen AirPod clone gekocht maar een setje dat luistert naar de prachtige naam MPOW M5 (T5). Dat zijn zwarte draadloze bluetooth oordopjes. Maar de geluidskwaliteit is super goed: lineaire EQ maar met wat aangezette plezierige bass. Onder de $ 50, lange accu duur, goede detaillering en redelijk goed soundstage. Besteld via de bekende internationale webshop die begint met een A.

  2. Ik heb na lang genieten van de AS06 in-ears toch de airpods pro van apple gekocht. Ja, écht duur. Maar het is voor mij echt een lifestyle-product. Hoe supergoed ze werken in de praktijk is wel onovertroffen wat mij betreft; het gemakt waarmee je ze oplaadt, indoet, ACN aan- of uitzet, de transparancy modus, snelle koppelen, gebruik op de computer…

    Het geluid vind ik prima. Niet briljant. Maar als ik onderweg ben is het gemak voor mij belangrijker. Ik ben heel benieuwd hoe de namaaks het doen, maar de reviews die ik tot nu toe op andere plekken las laten het toch in ieder geval op één van de vlakken liggen. Ga het met interesse volgen! Want ik gun jullie de airpods pro ervaring voor een fractie van de veel te hoge prijs.

Geef een reactie