2-in-2 Laadkabel met data voor iPhone en Android

2-in-2 laadkabel met data Lightning USB-C IOS iPhone Android

– Update: 25 juni 2024 –

Deze 2-in-2 laadkabel met data kost €3 en werkt zowel op iPhone als Android. Met twee stekkers aan de ene kant (USB-C + IOS Lightning) en twee aan de andere (USB + USB-C). Zoiets is moeilijk te vinden, want op BOL of Amazon staat dit niet eens.

Je kan ‘m voor vrijwel alles gebruiken, ook met allerlei soorten opladers en devices, zelfs met MacBooks. Hij kan 65W snelladen en er kan snelle data door. Ik gebruik ‘m bijvoorbeeld in de auto met CarPlay en Android Auto, want daar hebben we zowel iPhones als Android. Dan hoef je het snoertje niet te wisselen. Nou ja – voor Android moet het IOS-verloopje eraf. Die blijft dan wel aan de kabel, zodat die niet kwijtraakt.

Er zijn ook allerlei andere 3-in-1 snoertjes, maar daar is dan ook altijd wat mis: of de iPhone doet het niet, of Android niet, of er zit geen data op, of geen snelladen – enzovoorts. Ik heb recent vijf nieuwe multikabeltjes getest, en bij vier was er iets mis. Alleen deze 2-in-2 kabel van Essager van €3 was helemaal goed.

Unieke 2-in-2 laadkabel met data

Het is dus best wel uniek dat ALLES er op werkt: getest en werkend op iPhone,  Android, MacBooks, Windows enzovoorts. Ook in de auto dus, met CarPlay en Android Auto. Hij kan Turbo-laden met Android, en hij laadt een MacBook net zo snel als een Apple-snoer.

Hoezee!

Er is een korte van 30 cm (ideaal in de auto) en een lange van 1 meter. Ze zijn er in blauw-zwart of geheel zwart.

  • Met snelladen tot 65W
    (PD tot 65W, USB-A tot 27W, USB-C tot 29W, USB tot 12W)
  • Met snelle data tot 480Mbps (60 MB/s)
  • Van sterk en soepel gewoven polypropyleen
  • Met 4 stekkers: van USB-A + USB-C naar USB-C + Lightning.
    De verloopjes zitten aan het snoer vast en raken dus niet kwijt.
  • Hier te koop voor drie euro op AliExpress
2-in-2 oplaadkabel met data
De verloopjes zitten er aan vast zodat ze niet kwijtraken
Nieuwe USB-C, met een verloopje naar oude USB
2-in-2 met snelladen en snelle data, ook geschikt voor CarPlay en Android Auto
2-in-2 oplaadkabel met data
Met klittenband

Wat later vond ik nog een andere 2-in-2 kabel die het ook goed doet voor €3. Langer en dikker, met stalen verloopjes, en hij laadt mijn Xiaomi Android ook supersnel in “Turbo”-mode, en mijn MacBook ook net zo snel als het Apple-snoer. Alleen Android Auto doet het niet – maar dat kan ook aan mijn Suzuki liggen, want daar doen maar heel weinig snoertjes het.

De iPhone-stekker wordt hier eufemistisch “IP” genoemd en alle Lightning-plaatjes zijn verwijderd. Dat mag namelijk niet van Apple – of je moet €4 per snoertje aan Apple betalen. Die Essager zal dus binnenkort ook wel verdwijnen… So get ‘m while they’re hot!

Verder is dit dikke snoer heel soepel, zijn de stalen stekkertjes mooi en ook handig, want ze klappen makkelijker opzij, en geeft hij handig blauw licht zodat je ‘m in de auto beter vindt (al kan dat blauwe licht ook irritant zijn). CarPlay ga ik nog testen. Hij is er in 1m, of in superlange 2m, in zwart, wit, blauw of oranje:

2-in-2 data en oplaadkabel android iphone
Mooie 2-in-2 data- en laadkabel, dik en soepel, met stalen verloopjes en lampje in de stekkers, voor o.a. Android, iPhone, Windows en CarPlay etc

Draadloze CarPlay kan ook, maar dan is je microfoon altijd veel slechter.

Dit artikel was niet gesponsord. Ik kocht ze allemaal zelf. Alleen over de beste schrijf ik wat. Er staan betaallinks in om makkelijk te bestellen. Dat maakt voor de prijs niet uit en dan blijft de blog in leven en reclamevrij. DANK U, LOVE U ALL & TOT DE VOLGENDE!

2 Reacties

– Met de nieuwste bovenaan, behalve bij reacties op reacties –

Geef een reactie