Apple TV+ opzeggen

Apple TV+ opzeggen

– Update: 7 september 2021 –

We keken allemaal ruim een jaar lang gratis Apple TV+. Met uitstekende series, docu’s en films, ook al was het aanbod beperkt. Maar als je niet opzegt ga je straks automatisch 5 euro per maand betalen. En je hebt waarschijnlijk al Netflix en zo. Hoe kan je Apple TV+ opzeggen?

Apple TV+ opzeggen vanaf je iPhone / iPad…

 1. Open de Instellingen-app
 2. Tik op je naam bovenaan en ga naar Abonnementen
 3. Kies Apple TV+
 4. Druk op Annuleer (proef)abonnement en Bevestig.

Of vanaf je computer:

 1. Ga naar de officiële website van Apple TV Plus
 2. Log in, en klik op je profielfoto rechtsboven
 3. Kies Accountinstellingen en scrol helemaal omlaag
 4. Klik Beheer onder Abonnementen. Klik daar Annuleer abonnement

De beste serie op Apple TV+ was wat mij betreft The Morning Show, met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon. Die behoorde ook meteen tot de allerbeste tv series ooit. Alles was hier goed aan: het doorwrochte scenario, de perfect gecaste acteurs, het inkijkje in de tv-machine, de spanning in de verhaallijnen en de machtsspelletjes. En niet te vergeten het hele Me Too verhaal.

beste tv serie op Apple TV+ the morning show

Seizoen 2 van The Morning Show komt er ook aan:

beste tv serie op Apple TV+ the morning show

En de beste film was Cherry. Het waargebeurde verhaal van een US Army medic die met PTSS terugkomt uit Afghanistan, aan de drugs raakt en bankovervallen gaat plegen. Vanuit de gevangenis schreef hij zelf het boek dat een bestseller werd. De filmrechten werden ook meteen verkocht. Met Tom Holland in zijn beste rol, en het camerawerk is oogverblindend en Oscar-waardig.

beste film op Apple TV+ Cherry

Verder staan er nog veel meer uitstekende tv-series, films en documentaires op. Het aanbod groeit gestaag, en dat was waarschijnlijk ook de reden dat het gratis abonnement verlengd werd. Aanvankelijk stond er nog maar weinig op, namelijk. Mijn indruk is dat het die 5 euro zeker waard is, maar als je al andere abonnementen hebt, dan wordt het bij elkaar wel erg duur allemaal.

Als je in het Apple systeem wil blijven kan je beter meteen Apple One nemen, dan krijg je veel korting en heb je alle mogelijkheden en functies: Apple Music, Apple TV, games (Arcade) en iCloud met backups en Foto’s.

Zie ook alle blogs hier over Film & TV

5 Reacties

– Met de nieuwste bovenaan, behalve bij reacties op reacties –

 1. Voor mij was de allerbeste serie “For All Mankind”. Voor de rest was en is er niets te beleven. Zeer karig aanbod. Mijn gratis jaarabbo i.v.m. aanschaf iPhone 12 loopt 4 november af. Eind oktober even opzeggen dus. Gelijk in agenda gezet zodat ik het niet vergeet.

 2. Misschien erbij vermelden dat als je het proefabonnement stopt, het dan ook per direct niet meer te gebruiken is? Zou toch zonde zijn als je nog wat weken te gaan hebt bijvoorbeeld…

  1. Dat is slim bedacht van Apple. Anders had iedereen wel meteen zijn abonnement alvast opgezegd als deze automatisch zou stoppen. Ze hopen natuurlijk dat mensen dit vergeten. Jammer voor Apple (en fijn voor de consument) dat abonnementen niet meer stilzwijgend met een heel jaar verlengd mogen worden maar ten alle tijden maandelijks opzegbaar zijn.

Geef een reactie