Vest met ingebouwde USB-verwarming

usb elektrisch verwarmd vest

Als je het koud krijgt, doe je gewoon de verwarming aan. Van je vest! Of van je sokken. Of van je handschoenen. Het werkt echt: die verwarming met USB werkt snel en goed. In de hoogste stand heb je het in no time bloedheet. Er zitten 3 standen op. Dus hij kan ook op “blauw”, in de laagste stand, voor gelijkmatige warmte.

Dit elektrisch verwarmde vest kocht ik hier voor 16 euro. Het werd in vier weken geleverd. De stroom gaat via USB. Bijvoorbeeld met een powerbank. Dat is ook veilig, want dat is maar 5 Volt. Een powerbank moet je er zelf nog bij kopen. Die doe je dan in je linker vestzak. Zie deze blog over de beste powerbanks.

Je kent het uit de auto, van je verwarmde voorstoelen. Met hetzelfde principe. Maar dit werkt natuurlijk sneller en beter, want het zit veel dichter op je lichaam.

Het vest zelf is ook warm en gevoerd, van thermo-materiaal: neopreen carbon fiber. Lichtgewicht en dun. Geen dik vest dus. Maar wel een beetje zweterig, op den duur, moet ik zeggen. Ik doe hem onder mijn trui, met een t-shirt er nog onder. Gaat perfect. De verwarming werkt zo ook supersnel.

De maten zijn Aziatisch, dus neem 2 maten groter dan je hier zou doen, of bekijk de maattabel wat beter…

vest met verwarming USB elektrisch
Je powerbank kan in het linker vestzak.
elektrisch verwarmd vest
Met 3 standen: rood, wit of blauw.

Ze staan ook in Europese topkwaliteit met CE keurmerk op BOL.com zoals deze BERTSCHAT voor € 120,-. Of deze Alpenheat FIRE_AIR voor € 240,- en voor die prijs krijg je er dan wel meteen een bijpassende accu bij.

Je hebt ze ook met mouwen en capuchon, zoals hier. Er staat bij hoeveel verwarmde zones erin zitten. Hoe meer zones hoe beter natuurlijk! Die van mij heeft er 5. Deze hier heeft maar liefst 9 zones:

elektrisch verwarmd vest 9 zonesjack met elektrische verwarming

En er zijn op die manier ook verwarmde USB-sokken, zelfs inclusief accu (deze staan hier ook in Nederland op BOL.com):

sokken met elektrische verwarming

Of elektrisch verwarmde inlegzooltjes,
En die staan hier ook in Nederland op BOL.com:

sokken met elektrische verwarming

En er zijn ook elektrisch verwarmde handschoenen (en ook die staan, maar dan anders, vrij goedkoop in Nederland op BOL.com):

handschoenen met elektrische verwarming

Zo kan je de wereld redden. Want de verwarming kan uit, of een tandje lager.

Deze blog is niet gesponsord. Er staan affiliate links in (maakt voor de prijs niet uit) zodat je makkelijk kan bestellen. Als ik daarmee wat verdien kan ik weer wat nieuws kopen, en jullie weer verwennen met hoogwaardige eerlijke reviews!

5 Reacties

  1. Met thuiswerken op een kille kamer (en een woonkamer die veranderd is in een sauna) lijkt mij dit dé oplossing. Gelijk besteld (en ook voor mijn 92-jarige pa die het altijd koud heeft)!

  2. Gaaf dat dit eindelijk gemaakt wordt en nu goed verkrijgbaar is. Waarom zou je een heel huis verwarmen om jezelf op temperatuur te houden. Bijkomend voordeel de relatieve luchtvochtigheid in huis wordt tijdens het stookseizoen niet zo akelig laag als je minder stookt. Dat vinden mijn neus slijmvliezen erg aangenaam.

    1. Inderdaad! En dan heb je zelfs minder kans op Corona. Bij droge lucht van rond de 40% is de kans op Corona het hoogst, en dat is nu, als de verwarming aan staat. Buiten was de luchtvochtigheid vandaag 70%, maar binnen 40% door de verwarming.

  3. Interessant dat vest! Klinkt als ideale oplossing voor m’n thuiswerk plek op zolder. Wat ik me alleen afvraag is het wel gezond om dit de hele dag aan te hebben? (Net zoals slapen op
    Een electrische deken die aanstaat, of wellicht is dat ook een fabel)

Geef een reactie