Fietslampjes-tip voor Black Friday

– Update: 30 november 2020 –

De beste fietslampjes zijn de Reelights, vind ik. Maar die zijn altijd erg duur. Goedkoop zijn ze nooit te vinden. Behalve op Black Friday, en dat is dit gehele weekend.

Hier, 40% korting. Je kent deze fietslampjes wel van de Swapp-fietsen met die blauwe banden. Deze lampjes gaan bijna nooit kapot. Nooit meer batterijen nodig. Hoef je nooit op te laden. Geen wrijving van een zware dynamo. Je kan ze niet eens vergeten aan te doen – want ze zijn ALTIJD aan! En waterdicht, uiteraard. En zonder fragiele draadjes.

reelight magnetische fietslampjes

Het populairste model is de AMS. Die monteer je op de as. Dat zit helaas wel een beetje laag. De magneetjes doe je op de spaken. Ik vind het beste model de City Supreme, want die zit hoger, en het werkt ZONDER magneetjes. Die doet het gewoon naast elke aluminium velg! Dat heet Eddy Current. Het werkt alleen niet bij stalen velgen, helaas. De nadelen van die City Supreme zijn verder dat hij soms lawaai maakt, en dat hij nogal fragiel is. Bij mij is er na 5 jaar al eentje kapot! ;)

Het nieuwste Reelight-model, de CIO, lijkt mij al helemaal belachelijk fragiel. Een klein tikje, en hij doet het al niet meer. Wat een wanstaltig en dom ontwerp! De website is ook al zo slecht. Je moet heel goed opletten dat je niet de knipperende modellen neemt. Want die zijn hier illegaal. Je fietslicht moet continu branden, en mag niet knipperen. Want bij een knipperend licht kan je de snelheid niet goed inschatten. Onveilig dus.

De beste fietslampjes op AliExpress

Zie deze blog.

Deze blog is niet gesponsord. Er staan wel affiliate-links in. Maakt voor de prijs niet uit. Als je bestelt via de links verdien ik wat bij, en blijft de blog in leven. DANK U!!

5 Reacties

– Met de nieuwste bovenaan, behalve bij reacties op reacties –

  1. Leuk artikel weer, reelampjes zijn nieuw voor mij. Zijn de overige koplampjes die je aanraadt ook getest op het niet verblinden van tegemoetkomende medefietsers?

    En ben je in je zoektocht toevallig tegen een normaal ogende koplamp, die op 18650 batterijen werkt, aangelopen? Ik ben niet zo’n heel groot fan van oplaadbare versies, vervang liever batterijen wanneer dat nodig is.

Geef een reactie