Geroosterd knäckebröd

Ik ben dol op knäckebröd. Ik lees dan ook de kleine lettertjes op de verpakkingen, en ben er zo achter gekomen dat alleen de gewone WASA Volkoren uit 100% roggemeel bestaat. En dat heb ik het liefst. Dat is beter voor het milieu en beter voor jezelf. Want je moet jezelf en de wereld niet alleen maar volstoppen met tarwe, maar ook regelmatig andere granen eten en verbouwen. Zoals rogge, of spelt. Een pluspunt dus voor WASA Volkoren knackebrod. Want in alle andere zit veel tarwe. Verdere pluspunten gelden ook voor alle andere merken knackebrod: het is lang houdbaar en lekker knapperig.

Maar toch kan knackebrod ook wat slap en oud en muf worden. Bij andere merken zie je vaak 3 gesealde deel-verpakkingen in het kartonnen doosje: een perfecte oplossing. Alhoewel dat dan wel weer extra plastic verpakkingsmateriaal kost. Zonde!

Dus daar heb ik nu een andere oplossing voor! Namelijk roosteren. Gewoon in je broodrooster. Geroosterd oud knackebrod is verrukkelijk! Er komt een heerlijke extra smaak bij, en het is weer knapperiger dan ooit. Wel bloedjelink overigens, want als je het maar iets te lang roostert vliegt je knackebroodje spontaan in de fik. En niet zo’n beetje ook!

Conclusie: knäckebröd in je broodrooster

5 sterren! Heerlijk! Maar wel gevaarlijk. Living on the edge!

WASA geroosterd knackebrod review test

1 Reactie

– Met de nieuwste bovenaan, behalve bij reacties op reacties –

Geef een reactie