Luxe middenconsole-armsteun in je auto

luxe middenconsole

– Update: 6 januari 2022 –

Mijn dikke Chevrolet had ik helaas in de prak gereden. Ik moest dus een nieuwe oude auto. Een kleine grote SUV. Het werd een Giant Suzuki. Fijne auto. Er zit Carplay op. Wat wil je nog meer? Superzuinig (1:19) en goedkoop in de belasting. MAARRRR… die Zoeksoeki heeft geen middenconsole! Verschrikkelijk! Wat nu? Waar is je armsteun? Waar zijn al je opbergvakjes? Nou – zo’n armsteun kan je er dus gewoon los bijkopen.

Ik kocht op AliExpress voor 23 euro zo’n losse armsteun. Verkrijgbaar voor allerlei automerken en modellen. Het was wel even zoekzoeken, want er zijn allerlei uitvoeringen: met of zonder USB, verlichting, wel of niet verstelbaar, hoger, lager, met een of twee kleppen. Van alles. Ik kocht een hoge double layer armrest zonder USB, verstelbaar.

Hij kwam in een maand aan. Hij kan gewoon in het achterste vakje, zonder te hoeven monteren of zo. Zit meteen goed. Zie de plaatjes. Ik dacht eerst dat hij een beetje los  zat – maar ik bleek het onderstuk verkeerd om te hebben. Dus schoof ik de beide delen andersom aan elkaar, en nu het zit het perfect.

Topding dus! Maakt je auto weer een slag luxer. Nu maar hopen dat ik die Suzuki niet meteen weer in de prak rij…

Luxe middenconsole / armsteun: hier te koop

Voor allerlei automerken en modellen, vanaf 15 euro op AliExpress:

Kan ook hier in Nederland op BOL.com, zoals deze voor alle VW’s:

armsteun VW

Hier een paar plaatjes van die luxe middenconsole in mijn Giant Suzuki:

middenconsole armsteun in twee delen
Een middenconsole is meestal in twee delen: een universeel deel en een adapter voor jouw model auto. Je schuift ze simpel op elkaar.
middensonsole cupholder asbaskje
Voor de achterpassagiers is er een klepje met een cupholder.
Die grote klep is in twee delen. Dus er zit ook nog een groot vak onder.
Die grote klep is in twee delen. Dus er zit ook nog een groot opbergvak onder.
Geen middenconsole! Een ramp!
Zo zag het er eerst uit. Een auto ZONDER middenconsole! WAAAT??
Hij kan naar voor en naar achter. Verstelbare armsteun
Gelukkig, daar is-ie weer: de luxe middenconsole…
luxe middenconsole op aliexpress
Verstelbare armsteun: kan je naar voor en achter schuiven

Mijn volgende oude auto wordt elektrisch, maar die kan ik nu vrijwel nergens opladen. Dan moet ik eerst nog even een nieuw huis…

Deze blog is niet gesponsord. Er staan wel affiliate links in, om makkelijker te zoeken en te vinden. Maakt voor de prijs niet uit.

PS volgende keer een blog over automatische verlichting. Ik heb natuurlijk geen zin om de hele tijd ZELF mijn licht aan en uit te moeten doen! Dat is tien jaar terug in de tijd. Dus kocht ik deze universele kit voor automatische verlichting. Ik had ‘m snel binnen. Moet ik alleen nog installeren.

Geef een reactie