Dyson Airwrap, maar dan goedkoop

Dyson haardroger-set goedkoop

– Update: 29 mei 2022 –

Ik heb er totaal geen verstand van, maar mij werd door kenners gezegd dat deze haardroger-set heel goed is. Het is een soort Super-Föhn, met allerlei toebehoren. Het lijkt op een dure Dyson Airwrap. Maar dan goedkoop. 

De echte Dyson Airwrap kost iets van 600 euro op BOL.com. Zie verderop. Maar je kan ook heel goedkoop zo’n Hair Dryer / Volumizer nemen. En een complete 5-in-1-set staat ook hier voor 30,- op AliExpress. Je kan er voor een paar euro meer ook een reis-tasje ofwel een “travel box” bij nemen. Deze mega-föhn is er in zwart of roze. Hij is er ook met EU-stekker. Er worden er veel van verkocht in Nederland, met veel goede reviews van enthousiaste gebruikers:

Dyson Airwrap haardroger-set goedkoop

Hier kan je je haar rechter mee maken of zo, dus met MINDER krullen…

Dyson haardroger-set goedkoop

Je moet dus eerst je haar hiermee voorbehandelen, voordat je verder kan gaan zitten stylen…

Een “zachte cylindrische kam” met warme lucht. Schijnt essentieel te zijn.

har blower hair dryer set

De AirWrap maakt je haar voller,  met meer krullen, voor volumineus golvend haar. Dat snap ik! Dat wil ik eigenlijk ook wel!

travel box resitasje hair blower
Een soort Dyson Airwrap, met travel box, maar dan goedkoop

De echte Dyson Airwrap Styler set

De echte Dyson haardroger is deze AirWrap Styler hieronder. Die kan je hier op BOL.com kopen. Met luxe opbergdoos. Snel bezorgd. Wel een stukje duurder!!

Dyson Airwrap Styler complete set

Maar er staan op BOL.com ook  veel goedkopere, zoals deze BaByliss Pro Big Curls Hot Air Styler Föhnborstel voor rond de 40 euro:

Overigens gebruik ik zelf wel eens een draagbaar stoomapparaat, zo’n kleine water-stomer, zo’n portabale kleding-stomerij, om mijn haardos voller en krulleriger te krijgen. Ook al wordt me dat door de experts afgeraden; het werkt prima!

En je kan er ook nog je kleding mee stomen, dus je hoeft niet meer naar de stomerij. En je hoeft niet te strijken!

draagbare stomerij: kan je ook je haren mee stomen
draagbare stomerij: kan je ook je haren mee stomen

Deze Dyson Airwrap haardroger-set review is niet gesponsord. Het is eigenlijk niet eens een review. Ik heb er zoals gezegd totaal geen verstand van. Ik kam niet eens mijn haar. Ik gebruik niet eens shampoo. Het is een tip van ervarings-deskundigen. Er staan affiliate links in – daar heb ik dan weer wel verstand van – maar dat maakt voor de prijs niet uit.

3 Reacties

– Met de nieuwste bovenaan, behalve bij reacties op reacties –

Geef een reactie