Dyson Airwrap, maar dan goedkoop

Dyson haardroger-set goedkoop

– Update: 21 maart 2021 –

Ik heb er totaal geen verstand van, maar mij werd door kenners gezegd dat deze haardroger-set heel goed is. Het is een soort Super-Föhn, met allerlei toebehoren. Het lijkt op een dure Dyson Airwrap. Maar dan goedkoop. 

Verderop ook de echte Dyson Airwrap, van 600 euro, op BOL.com. De goedkope set staat hier voor 40,- op AliExpress. Je kan er voor een tientje meer ook een reis-tasje ofwel een “travel box” bij nemen. Deze mega-föhn is er in zwart of roze. Hij is er ook met EU-stekker. Er worden er veel van verkocht in Nederland, met veel goede reviews van enthousiaste gebruikers:

Dyson Airwrap haardroger-set goedkoop

Hier kan je je haar rechter mee maken of zo, dus met MINDER krullen…

Dyson haardroger-set goedkoop

Je moet dus eerst je haar hiermee voorbehandelen, voordat je verder kan gaan zitten stylen…

Een “zachte cylindrische kam” met warme lucht. Schijnt essentieel te zijn.

har blower hair dryer set

De AirWrap maakt je haar voller,  met meer krullen, voor volumineus golvend haar. Dat snap ik! Dat wil ik eigenlijk ook wel!

travel box resitasje hair blower
Een soort Dyson Airwrap, met travel box, maar dan goedkoop

De echte Dyson Airwrap Styler set

De echte Dyson haardroger is deze AirWrap Styler hieronder. Die kan je hier op BOL.com kopen. Met luxe opbergdoos. Snel bezorgd. Wel een stukje duurder!!

Dyson Airwrap Styler complete set

Maar er staan op BOL.com ook wel veel goedkopere, zoals deze 5-in-1 Hot Air Styler / Föhn / krultang voor rond de 100 euro:

5 in 1 hot air styler

Overigens gebruik ik zelf wel eens een draagbaar stoomapparaat, zo’n kleine water-stomer, zo’n portabale kleding-stomerij, om mijn haardos voller en krulleriger te krijgen. Ook al wordt me dat door de experts afgeraden; het werkt prima!

En je kan er ook nog je kleding mee stomen, dus je hoeft niet meer naar de stomerij.

draagbare stomerij: kan je ook je haren mee stomen
draagbare stomerij: kan je ook je haren mee stomen

Deze Dyson Airwrap haardroger-set review is niet gesponsord. Het is eigenlijk niet eens een review. Ik heb er zoals gezegd totaal geen verstand van. Ik kam niet eens mijn haar. Ik gebruik niet eens shampoo. Het is een tip van ervarings-deskundigen. Er staan affiliate links in – daar heb ik dan weer wel verstand van – maar dat maakt voor de prijs niet uit.

2 Reacties

– Met de nieuwste bovenaan, behalve bij reacties op reacties –

Geef een reactie