Skullcandy Crusher koptelefoon review: bas die je kan voelen

skull candy crusher review koptelefoon beste bas

– Update: 27 augustus 2023 –

De Skullcandy Crusher Wireless Over Ear koptelefoon heeft inderdaad een extreme  bas die je echt kan voelen. Precies wat ze beweren in de slogan: A BASS YOU CAN FEEL! Veel mensen houden van een vette bas in hun koptelefoon. De Skullcandy Crusher is wat dat betreft “Next Level”: de bas is werkelijk verbazingwekkend. De lucht trilt gewoon, zo krachtig, maar dan zonder dat je er doof van wordt, dus mooi en strak. Er zit een schuifje op waarmee je de kracht van deze GIGA-TURBO-bas nog kan afstellen. Hier mijn review: 

Draadloos met Bluetooth, en dat werkt prima. Met microfoon, dus je kan er ook mee bellen. Er zit helaas geen Apt-X op of LDAC op, maar dat vinden de meeste mensen niet zo erg. Nog een pluspunt is de batterij: maar liefst VEERTIG UUR! En als de batterij op is kan je ‘m nog steeds gebruiken, met de handige platte kabel (afneembaar), waar ook nog een microfoon op zit. Dus als je bellen belangrijk vindt, dan doe je dat bij voorkeur met die kabel. Omdat de microfoon op de kabel veel beter klinkt.

De Skullcandy Crusher is wel wat zwaarder dan een Bose QuietComfort, maar de kussentjes, de pasvorm en het draagcomfort zijn uitstekend. Er zit geen ANC op, dus geen Actieve Noise Cancelling, maar de passieve demping is ook best goed. Het hoog en mid hebben niet de verfijnde hifi-kwaliteit van bijvoorbeeld die Bose van 360 euro, maar het is zeer okee voor die prijs: 99,- (de prijs varieert).

Er zit een handig draagzakje bij. De algehele bouwkwaliteit en vormgeving is van hoog niveau, het oplaadkabeltje heeft bijvoorbeeld mooie logootjes. Hij is hier te koop rond 99,- euro bij BOL.com inclusief verzendkosten, en je hebt ‘m dan snel in huis, in 1 of 2 dagen. In zwart of wit. Op Amazon.NL staat hij ook, ook snel en gratis verzonden.

Kortom, een aanrader als je een extreme bas wil die je zelfs kan voelen. Zo’n vibrerende bas heb ik nog nooit eerder gehoord, echt uitzonderlijk.

koptelefoon extreme bas

skullcandy crusher review koptelefoon beste basskullcandy crusher review koptelefoon beste bas

Zie ook de blogs over de BESTE KOPTELEFOONS

En de blog over de beste oordopjes

Deze blog is niet gesponsord!

Geef een reactie