Slimme handschoenen zonder vingers

wanten zonder vingers warme handen handschoenen

Nou ja, slim. Het is geen “smart device” of zo. Het zijn gewoon handschoenen, maar dan zonder vingers. Voor anderhalve euro. Hoe heet zoiets in goed Nederlands? Polswarmers met duimgat? Vingerloze wanten? Open moffen? Moeilijk te vinden hoor. Waarschijnlijk omdat er niet eens een naam voor is.

Maar dus wel slim. Ten eerste omdat ze licht en klein zijn. Je kunt ze altijd in je jaszak meenemen. Dan zit je nooit plotseling zonder handschoenen. En ten tweede omdat je vingers vrij zijn, om een slot open te doen of zo, of om je telefoon te bedienen. En als je het echt koud krijgt doe je je vingers gewoon wat verder erin. One size fits all. Past altijd, zelfs met mijn grote klauwen. Zogenaamd alleen voor Dames. Puh, ik ben zo stoer dat ik dit gewoon durf te dragen.

Ten derde omdat het zo simpel en goedkoop is. Een gat voor je duim – that’s it. En het stuk bij je pols is ook lang genoeg. Het materiaal voelt goed aan, ik denk katoen-wol-polyester-mix. Spotgoedkoop: hier voor anderhalve euro inclusief verzendkosten. Het is er in een dag of tien. In zwart, wit, lichtgrijs, donkergrijs, donkergroen, khaki of beige.

polswarmers met duimgathandschoenen zonder vingers wanten

Kortom: goedgekeurd door AJ.

handschoenen wanten zonder vingers

Zie ook deze handschoenen waarmee je je telefoon gewoon kan bedienen:

handschoenen touch screen scherm IOS Android telefoon mobiel

Zie ook de ander blogs over FASHION

En de lange blog over warme handen op de fiets.
Zoals deze stuurwanten van GIYO voor 15 euro van wetsuitmateriaal, of deze gevoerde voor 11 euro.

handmoffen stuurwanten fiets stuur

Geef een reactie