Apple face mask = KF94 of FFP2

apple face mask

– Update: 28 januari 2022 –

Het personeel van de Apple shops draagt een slim, mooi en goedpassend mondkapje. Aanvankelijk dacht iedereen dat dit “Apple face mask” ook ontworpen was door de geniale top-designers van Apple. Maar nu blijkt dat dit mondkapje in Aziatische landen zoals Korea al tijden heel gewoon is – en heel populair. Ik kon dat mondkapje tot nu toe nooit vinden. Maar inmiddels weet ik dat dit een “KF94 mask” heet, of FFP2, en dat het gewoon te koop is. Zoals deze hier, voor 25 cent per stuk.

Het ontwerp is goed, slim en doordacht. Aan de binnenkant zitten twee flappen die je naar buiten vouwt. Je neus wordt zo veel beter afgesloten, en het past veel beter. Het sluit zo beter aan bij de vorm van je gezicht, en het sluit dus ook veel beter af. Dus ook voor brildragers is dit de beste, mede door de neusbrug-clip die je in de vorm van je neus kan duwen. Dat zit ook soms wel op andere goedkope, zo’n ijzeren buigbare clip, maar hier is dat allemaal net even iets beter. Je bril beslaat dan niet meer, of in ieder geval minder erg. Echt een verbluffend simpel staaltje product design. Maar dus niet ontworpen door Apple.

In zwart of in wit. Per 10, 20, 30 of 50 stuks. Per 50 zijn ze uiteraard het goedkoopst:  dan is het nog geen 20 euro. Dus nog geen 25 cent per stuk. Met CE keurmerk. Comfortabel, sluit goed af, one size fits all. Het wordt ook wel K94 genoemd:

apple face mask KF94 K94

apple face mask KF94 K94

apple mondkapje

apple mondkapje

mondkapje apple

apple face mask

apple face mask

Deze blog is niet gesponsord. Het is dus geen reclame. Het is een tip voor iedereen die betere mondkapjes zoekt. Met een hoge nieuws-waarde ook. Ik zou dit zelfs “Breaking news” noemen ;). De links zijn affiliate links maar dat maakt voor de prijs niet uit. Zo kan de blog in leven blijven. Dank u!

7 Reacties

– Met de nieuwste bovenaan, behalve bij reacties op reacties –

 1. Goede tip! Werk nu vaak zonder bril met alle gevolgen van dien. Besteld

  Maak je klaar voor discussies na deze post.

 2. Waarom eigenlijk überhaupt so’n ding opzetten? Er is inmiddels toch genoeg onderzoek gedaan dat bewijst dat die dingen meer schade toebrengen dan dat ze helpen bij het stoppen van de verspreiding van het virus?

  1. Waarom zou je deze airpods indoen, er is toch al lang bewezen dat deze niet goed zijn voor je gehoor, en zelfs je gehoor kunnen beschadigen…

   Wat is dat toch met jullie zielepieten dat jullie overal je eigenwijze “stoere” mening moeten verkondigen.
   De hele wereld loopt met een mondkapje op. Dan verschijnt er een artikel met een aangepaste versie/verbetert model. De persoon die hier in GEÏNTERESSEERD is die klikt op: “lees verder”.
   Denk je nou echt dat die persoon ineens denkt: ah joh, f#ck die mondkapjes, (nobody) ROB heeft een punt?!?!

   Deel je waardeloze mening aub ergens waar mensen erop zitten te wachten, mocht die plek bestaan.

 3. Het is juist een dom ontwerp. Doven en slechthorenden kunnen hier niets mee. Dus stop met deze reclame! Bovendien worden deze mondkapjes ook nog eens in zuid- Kors geproduceerd, waarom niet in eigen land?

 4. Het is juist een dom ontwerp. Doven en slechthorenden kunnen hier niets mee. Dus stop met deze rot reclame!

Comments are closed.