Gazpacho van de Albert Heijn!!!!!

– Update: 4 januari 2023 –

Ik had al eens een smeekbede-blog geschreven over de gigantische RAMP dat de overheerlijke pakken gazpacho van het merk Alvalle opeens niet meer in de Albert Heijn lagen.

Maar niet alleen werd mijn verzoek cq smeekbede verbazend snel ingewilligd, en lag mijn geliefde pak weer rap in de Ap – nee, nu nog sterker:

Albert Heijn heeft nu zijn eigen pakken Gazpacho! Veel goedkoper (€2,50 in plaats van €4) en eigenlijk net zo ongelofelijk lekker! Laat de zomer maar komen! Koude tomatensoep RULEZ! Vijf uitroeptekens!

In Spanje liggen allerlei soorten gazpacho-pakken in de supermarkt. Rode, groene, roze, ga maar door. Daar kosten de goedkope maar 1,50. En die zijn ook heerlijk.

Gazpacho van de Albert Heijn
De Gazpacho van de Albert Heijn. Met 66% tomaat, 15% paprika, 12% komkommer, ui, extra vierge olijfolie, zout, wijnazijn, citroensap, knoflook. Heerlijk. Gezond. En niet duur.
Gazpacho van Alvalle
Dit was het grote voorbeeld: de gazpacho van Alvalle. Verslavend lekker. En gezond.
gazpacho albert heijn
Klik het plaatje om te bestellen. Ligt ook gewoon in de grote AH’s voor 2,50
gazpacho alvalle
Of klik dit plaatje om de Originele Alvalle Gazpacho te bestellen voor 4 €

Die smeekbede-blog werd overigens best een leuke verzamelplaats voor iedereen die graag even kwijt wil wat zijn of haar meest node gemiste produkt in de supermarkt is: in de TOP 10 BESTE en LEKKERSTE VERDWENEN PRODUKTEN in de supermarkt.

Deze blog is niet gesponsord. Ik kreeg niet eens een gratis pak Gazpacho. Maar dat maakt mij helemaal niks uit.

Gazpacho ZELF MAKEN: supersnel recept

Helaas is het ALWEER verdwenen! Alleen nog in de Hanos dacht ik. Nou ja zeg… dan maar zelf maken. Dat is nog je enige optie:

Flikker dit gewoon in een blender, en zet het daarna een uur in de koelkast:

 • 10 Tomaten
 • 1 Paprika
 • 1/2 Komkommer
 • Wat olijfolie, wijnazijn, peper en zout

Heerlijk! Of doe er ook nog wat citroensap, ui, knoflook en witbrood bij. Als je hebt dan. Maar zonder is ook al TOP!

7 Reacties

– Met de nieuwste bovenaan, behalve bij reacties op reacties –

 1. Op zoek naar Gaspacho, kwam ik hier terecht. Sinds half 2022 zijn de pakken gazpacho van AH weer verdwenen. Nu alleen nog af en toe bij (sommige) Lidl vestigingen.
  Weten jullie meer?
  Ik zag ook Aldi staan, maar wanneer?

   1. Het is al ongeveer half jaar. Nog wel die glazen flessen van 0,75 ltr, maar die vind ik niet lekker, duur, weinig, en zwaar om te vervoeren.
    Hoe zit het met Aldi?
    Anders moet ik Lidl in de gaten houden en voorraadje inslaan….

 2. Ik heb hetzelfde probleem. Jumbo leverde eindelijk Alvalle en is het nu niet meer leverbaar. Ik op zoek naar een andere super en kwam uit bij de Appie. Vanochtend gelijk op pad naar de appie in een nabij gelegen gemeente om de AH Gazpacho flink in te slaan en wat bleek….niet verkrijgbaar in dat filiaal. Morgenochtend gelijk naar de XL AH in de vlakbij gelegen stad om een maand voorraad aan te leggen. Wat Alvalle vetreft, das inderdaad verslavend lekker.

 3. Mee eens! Ik eet/ drink t op warme dagen met een stuk manchego voor de proteinen. Ik val er van af en voel me verzadigd.

Geef een reactie