Gazpacho van de Albert Heijn!!!!!

Ik had al eens een smeekbede-blog geschreven over de gigantische RAMP dat de overheerlijke pakken gazpacho van het merk Alvalle opeens niet meer in de Albert Heijn lagen.

Maar niet alleen werd mijn verzoek / eis / klacht / smeekbede verbazend snel ingewilligd, en lag mijn geliefde pak rap weer in de Ap – nee, nu nog sterker: 

De AH heeft nu zijn eigen pakken Gazpacho! Veel goedkoper (2,50 € in plaats van 4 € van die van Alvalle) en eigenlijk net zo ongelofelijk lekker! Laat de zomer van 2018 maar komen! Koude tomatensoep RULEZ! Vijf uitroeptekens!

In Spanje liggen allerlei soorten gazpacho-pakken in de supermarkt. Rode, groene, roze, ga maar door. Daar kosten de goedkope maar 1,50. En die zijn ook heerlijk.

Gazpacho van de Albert Heijn
De Gazpacho van de Albert Heijn. Met 66% tomaat, 15% paprika, 12% komkommer, ui, extra vierge olijfolie, zout, wijnazijn, citroensap, knoflook. Heerlijk. Gezond. En niet duur.
Gazpacho van Alvalle
Dit was het grote voorbeeld: de gazpacho van Alvalle. Verslavend lekker. En gezond.
gazpacho albert heijn
Klik het plaatje om te bestellen. Ligt ook gewoon in de AH voor 2,50
gazpacho alvalle
Of klik dit plaatje om de Originele Alvalle Gazpacho te bestellen voor 4 €

Die smeekbede-blog werd overigens best een leuke verzamelplaats voor iedereen die graag even kwijt wil wat zijn of haar meest node gemiste produkt in de supermarkt is: in de TOP 10 BESTE en LEKKERSTE VERDWENEN PRODUKTEN in de supermarkt.

Deze blog is niet gesponsord. Ik kreeg niet eens een gratis pak Gazpacho. Maar dat maakt mij helemaal niks uit.

Geef een reactie