Touchscreen handschoenen

– Update: 13 januari 2024 –

Met de meeste handschoenen kun je het scherm van je telefoon niet bedienen. Je kan  niet klikken en swipen op het touch screen van je mobiel. Maar met deze goedkope handschoenen kan dat wel. Van ultramodern materiaal, heel dun ook, en toch warm. En op alle vingertoppen zit dus een speciale coating waardoor je je telefoon gewoon kan bedienen, met handschoenen aan. Het werkt prima.

Het zijn verder fijne goede handschoenen, erg mooi ook, die ook nog eens heel goedkoop zijn, rond de 7 euro. Hier te koop, in allerlei kleuren en maten (of nu deze). Bezorging duurde slechts 9 dagen. Ze zijn vrij dun, dus ik zou ze daarom niet als motor-handschoenen gebruiken (omdat er geen extra bescherming bij de knokkels en zo op zit). Maar voor skiën, fietsen en wandelen zijn deze eigenlijk ideaal!

De maat valt nogal klein. Ik heb normaliter Large, maar deze zijn in XL nog steeds behoorlijk klein, het past maar net. Ik had eigenlijk XXL moeten hebben. Dus neem meteen twee maten groter! En teksten intikken is lastig, maar dan tik je gewoon op het microfoontje (Dicteren, zie deze blog). Sowieso beter! Wie tikt er nou nog? Dat is zoooo 2018!

handschoenen touchscreen scherm IOS Android telefoon mobiel

Behalve zwart en grijs zijn ze er ook in andere kleuren en stijlen

Of deze goedkope goede voor iets van 3 euro:

touchscreen handschoenen

Als je nog warmere handschoenen – of wanten – wil, die ook langer zijn bij je pols, dan zijn er bijvoorbeeld deze handschoenen / wanten, zie hieronder. Die zijn veel dikker, groter en daarom warmer. Nog steeds met de mogelijkheid om je touch screen van je mobiel te bedienen, als je de versie met vingers kiest. Maar deze kun je ook kiezen als wanten, dus zonder vingers. Ze zijn heel populair en worden overal hoog beoordeeld. Ze kosten nog geen 10 euro. Ook in allerlei maten en kleuren. Hier te koop. Deze vallen overigens wel normaal/groot, dus je kan gewoon je Europese maat aanhouden.

handschoenen touch screen scherm IOS Android telefoon mobiel wanten

De zwarte en blauwe zijn extra groot, de andere kleuren zijn kleiner. Voor de exacte pasvorm en maten moet je de maattabel goed bekijken. 

handschoenen touch screen scherm IOS Android telefoon mobiel wanten

Met een coating op de vingers zodat je je touch screen kan bedienen

handschoenen touch screen scherm IOS Android telefoon mobiel wanten

De versie als wanten is nog warmer.

En wat trouwens ook handig en fijn is: deze handwarmers zonder vingers, voor anderhalve euro. Heel klein, dus die kun je altijd bij je hebben, past in elke zak. Superfijn en handig, en best wel warm, want je kan je vingers ook gewoon IN die handwarmers frutsen, als je vingers toch nog te koud worden.

handwarmers zonder vingers

En nu we toch bezig zijn: deze skibroek was ook al zo top. Voor 20 euro. Met fleece aan de binnenkant, soft shell aan de buitenkant. In blauw, bruin of grijs. Deze valt ook klein, en moet je 2 maten groter nemen. Het was er in ongeveer 10 dagen.

Ook nog een Skibril nodig? Voor iets van 3 euro? Check!

Zie ook de blog over sloffen en pantoffels.

Zie ook de blog op kettingbeschermer over warme handen op de fiets

En zie ook de blog over bestellen in Chinese webwinkels.

Geef een reactie