Sloffen, pantoffels, warme voetjes, grote maten

– Update: 25 maart 2019 –

Ik zocht lekkere sloffen of pantoffels voor binnenshuis. Ik vond vier goede goedkope toppers op Aliexpress. Warme voeten vermindert ook nog eens jicht. Dus nog gezond ook! Ja, echt. Helaas was mijn maat 48 nogal moeilijk te vinden, maar zelfs dat is gelukt.

Eerst kocht ik deze goedkope sloffen voor 4 euro. Prima dingen. Geen dikke zool en geen hiel, matige kwaliteit ook, mag voor deze prijs. Simpel slap pluche materiaal, als een dikke sok. De grootste maat is 10, dat is 44,5 in EU, voor mij helaas veel te klein. Jammer dat ze deze niet groter hebben. Ze zijn er ook in een kleinere maat 42,5 en in allerlei kleuren.

pluche sloffen goedkoop
Pluche sloffen, goedkoop en goed

Toen vond ik deze pantoffels van ECHTE SCHAPENVACHT! Prachtig. Met een goede dikke zool, net als UGG’s, mooi design, heerlijk warm, TOP-kwaliteit. En voor de geboden kwaliteit ook heel goedkoop: 28 euro. Er zit geen hiel aan, dat is lekker makkelijk in- en uitstappen, maar het zit dan wel vrij los, vooral als je je voeten ergens op legt. Voor mij helaas te klein, want grote maten hebben ze niet: de grootste maat is 45, en die viel ook een tikje klein. Dus dan maar doorgeschoven naar mijn zoon, die er erg blij mee is. In verschillende maten en kleuren te koop.

pantoffels van ECHTE SCHAPENVACHT en dikke zool
pantoffels van ECHTE SCHAPENVACHT met dikke zool

Daarna ben ik gaan zoeken op “BIG SIZE” of “PLUS SIZE”. De maatvoering van alle soorten kleding op Aliexpress is altijd lastig omdat een Chinese maat XL meestal 2 maten kleiner valt dan onze XL. Dus je moet de beschrijvingen en maattabellen goed bekijken.

Goede sloffen in grote maten zoals 48 waren deze sloffen. Supergoedkoop ook: 14 euro. Van synthetische schapenvacht / suède, dus niet van katoen, maar het is wel mooi goed warm gevoerd materiaal. Met een zool (voor binnen, dus niet dik) en met een lage instap-hiel. Je kan ze makkelijk aan- en uitdoen door die lage hiel. Die hiel is verder ook erg fijn als je je voeten ergens oplegt: dan blijven ze nog steeds goed aan je voet zitten. Superfijne sloffen! Mooi om te zien ook, en in verschillende kleuren en maten (de maatvoering klopte ook).

Goede goedkope sloffen in grote maten 48
Goede goedkope sloffen of pantoffels, ook  in grote maten: 48

En dan deze pantoffels of SKI-BOOTS, met een nog dikkere zool, en met een volledige hiel, en waterdicht (nou ja, meer waterafstotend). Dus ook geschikt voor buiten. Van kunststof, gevoerd met pluche, lekker warm. En ook goedkoop: 15 euro. Deze zijn heerlijk, en deze zijn mijn favoriet geworden. Redelijk makkelijk instappen door de elastische zijkanten. Prachtig design ook, met mooie kleuren, en de maatvoering klopt ook, in EU.

Pantoffels / SKI boots, waterdicht, dikke zool, met hiel
Pantoffels / SKI boots, waterdicht, dikke zool, met hiel

Ze werden allemaal vrij snel geleverd, in ongeveer twee weken.

Zie ook de blog over handschoenen en ski-kleding.

Geef een reactie