Sound Intone H2 Picun review: meh

– Update: 17 januari 2018 –

In mijn oneindige jacht naar goede Bluetooth headsetjes had ik iets nieuws en bijzonders gevonden: de Sound Intone H2 voor 15 € (heet soms Picun H2). Hier te koop. Dat zijn gewone Apple oordopjes – maar dan draadloos. En dat is precies wat iedereen wel zou willen, dacht ik zo. Nog nooit eerder gezien, gat in de markt! Hierbij mijn review.

De verpakking is echt prachtig. Creme-bruin karton, met zilveren preeg-bedrukking, een mooi origami-gevouwen kunststukje. Schitterend design. Nivootje Apple zeg maar! Dus dat belooft wat! Ook de inhoud is prima: de oordopjes zijn mooi, er zit een perfecte clip bij, het snoer is soepel en geeft weinig contactgeluid, de pasvorm is ongeveer zoals Apple oordopjes, en er zitten siliconen earfins bij. Die kan je over de dopjes schuiven en dan is de pasvorm veel beter, en ook het geluid profiteert hiervan. Dit had bij alle Apple dopjes moeten zitten. Je kan ze gelukkig ook voor weinig los kopen (of zoek op Soft Silicone Earbud Ear hook). Aanraders dus, die losse earfins. Verder zit er ook een oplaadsnoer bij. Aanzetten en pairen via Bluetooth. Werkt allemaal perfect! Ook de microfoon doet het goed, en de magnetische sluiting is top. Alleen raar dat dit ding opeens “Picun H2” heet, en dat “Sound Intone H2” verder nergens te bekennen is. Oeps. Nou ja.

Maar dan. Het geluid.

Er komt geluid uit, maar dat is het dan ook. Bruikbaar, maar geen HiFi. Normaliter schrijf ik dan geen review. Ik wil het alleen over de toppers en aanraders hebben. Dat is veel interessanter. Maar omdat deze de enige in zijn soort is – voorlopig dan – toch maar deze review.

Ach, toch leuk dat die earfins zo goed zijn. En het is ook maar 15 euro. Leuk, interessant en nuttig. Maar het geluid is dus helaas “meh”.

Zie verder het artikel over de beste Bluetooth headsets, de beste in ear oordopjes, en over Bluetooth Audio

Sound Intone H2 review Picun
Geen In Ear maar losse dopjes, zoals Apple. Zie je niet veel! Magnetische sluiting. Heel leuk maar hij klinkt niet zo best. Hij heet soms Picun H2, soms Sound Intone H2

2 Reacties

– Met de nieuwste bovenaan, behalve bij reacties op reacties –

Geef een reactie