De WifiWell beschermt tegen elektromagnetische straling?

bescherming elektromagnetische straling

– Update: 12 april 2020 –

Elektromagnetische straling is schadelijk, dat is onderhand wel duidelijk – en ook wetenschappelijk bewezen. Maar wat kan je ertegen doen? Piet Vergunst beweert een oplossing te hebben: namelijk de WifiWell. “Deze Wifiwell maakt van je Wifi modem een vitaliserende energiebron, transformeert de Wifi straling in positief werkende straling, die de energiewaarde van je huis aanzienlijk verhoogt en gezondheid juist bevordert.”

Okee…?

“De Wifiwell werkt op basis van het CSE (holte structuur effect) dat is ontdekt door Victor Grebennikov. Het transformeert bijvoorbeeld de enorme energie van je wifi-modem. En wordt zo een bron van vitaliserende energie in je woning.”

“De Wifiwell kost 150 euro exclusief verzending en wordt geleverd met een elastieken band, zodat het eenvoudig op een wifi-modem te monteren is.”

Je kan met een Bovis-biometer meten of deze Wifiwell eigenlijk wel werkt. Deze BOVIS-meter wordt door hetzelfde bedrijf gemaakt. Dus je kan bewijzen dat Apparaat A werkt, met Apparaat B. En beide apparaten komen uit dezelfde winkel. Dat is handig!

De BOVIS-meter blijkt dus een  pendel te zijn. Een “Professionele Biometer” voor slechts 25,-! ;)

En wie is die hele Victor G. dan wel niet? Victor Grebennikov was een Russische hobbyist die beweerde dat hij kon vliegen zonder machine. Alleen ging zijn camera nét stuk, precies op het moment dat hij het bewijs wou filmen. Dat was nou jammer zeg! Verder ontdekte hij een nieuwe REVOLUTIONAIRE pijnstiller: als je met je hoofd onder een honingraat gaat zitten gaat de pijn weg.

Hij zegt dit daarover:

“Deze pijnstiller was een geschenk uit de insectenwereld. Mensen hebben zich al duizenden jaren beziggehouden met honingbijen, en niemand heeft ooit geklaagd over bijen, behalve natuurlijk over hun steken. Ik hield dus een honingraat boven mijn hoofd en het werkte!”

Het effect zat ‘m in de vorm van de honingraat. Je hoeft dus alleen die vorm na te maken, en bijvoorbeeld naast je modem te zetten, en dan heb je een pijnstiller! Echt! Hij zei: “Ik hield dus een honingraat boven mijn hoofd EN HET WERKTE!”. Waartegen precies, is niet helemaal duidelijk. En waarom, of HOE – dat ook niet.

Welke bescherming tegen elektromagnetische straling werkt wel, in plaats van de WifiWell?

Okee, genoeg gelachen. Het neemt allemaal niet weg dat WIFI-straling, radiostraling en mobiele straling bewezen schadelijk zijn. Hou je geld in je zak, en probeer bijvoorbeeld onderstaande simpele en gratis oplossingen:

 • Zet je wifi uit ’s nachts. Dat slaapt ook lekkerder. Gewoon de stekker uit de modems en wifi-repeaters (ik heb er bijvoorbeeld 4). Check maar eens hoeveel wifi’s er zijn, op je mobiel. Op de Mac kun je ook zien hoe sterk die zijn: klik met ALT op het wifi-ikoon, met de muis stil over een wifi.
 • Je mobiel uitzetten ’s nachts maakt eigenlijk niks uit, omdat die niet voortdurend uitzendt. Je kan ‘m ook op airport mode (vliegtuigmodus) zetten, dan werkt je wekker wel, maar is er geen enkele zender-straling.
 • Verreweg de ALLERsterkste straling (1000 keer sterker) is als je mobiel aan het bellen bent, want dan hou je die stralende mobiel vlakbij je hoofd. De oplossing is simpel: bel dan met je headset, met je oordopjes dus, of  op de speaker. Dan zit de zender (van je mobiel) in ieder geval niet vlakbij je hersens.
 • Vervang draadloze DECT telefoons door gewone telefoons met een draad: scheelt ook weer ietsje.
 • Niet vlakbij een draaiende magnetron gaan staan, daar komt heel erg sterke elektromagnetische straling uit. 10.000 keer sterker dan wifi.
 • Aan veel soorten straling zoals radio-, tv- en mobiele straling kun je helaas weinig doen. Je kan het niet ombuigen naar een andere straling. Je kan het wel blokkeren met aluminiumfolie: je hele huis inpakken, of in een aluminium deken gaan zitten.

bescherm je tegen wifi straling

6 Reacties

– Met de nieuwste bovenaan, behalve bij reacties op reacties –

 1. De theorie van de wifiwell is mijn inziens interessant, of het werkt of niet werkt maakt niet zoveel uit. Vanuit ioniserende en niet ioniserende straling worden ionen opgeladen en ontladen (de +/- werking). We kunnen dit waarnemen doordat de ionen na een hete zomerdag door een goede onweersbui worden ontladen. Indien er een situatie ontstaat dat de ionen continu worden opgeladen dan zal dit de gezondheid niet bevorderen. Op het internet is er niet meer over de wifiwell te vinden. Maar de natuur heeft iets met de honingraat, hexagon, de 6-hoek structuur.

 2. Het allerslechtste advies is wel: bellen of mobiel data gebruiken met je oordopjes in je oren. Bij verreweg de meeste mobieltjes nemen de oordopjes namelijk de antennefunctie over. Je stopt dus letterlijk de antenne, de zender, in je oren.

  1. Een antenne is geen zender, maar een ontvanger, en geeft daarom ook geen straling. De telefoon zelf is de zender.

 3. Straling is verschrikkelijk. Vroeger leefden we zonder al die rotzooi en hadden we geen last van gemuteerde cellen vanwege de radioactiviteit van de hedendaagse apparatuur. Ik vind dat al die troep afgeschaft zou moeten worden.

 4. Niet alle straling is fout. Sommige straling komt nauwelijks boven de ruis uit die je in de natuur hebt. Eigenlijk de meeste straling blijft ruim binnen de normen. Maar ga niet vlak onder een GSM-zendmast wonen. Het is niet vreemd dat ze in kerktorens en bovenop verzorgingstehuizen staan. Er gaan dikke krachtstroomkabels omhoog, dus dan weet je wel hoeveel energie die dingen slurpen. Maar een simpel GSM-metje, dat valt mee. Hou je smartphone niet naast het hoofd van een pasgeborene, dat is wel raadzaam.

Geef een reactie