Apple iPad hoes: slimme, leuke en goedkope

De originele Apple iPad hoes is best wel okee en slim, maar het kan nog slimmer en leuker, en goedkoper. Hier een paar tips. Verkrijgbaar voor alle verschillende modellen, dus ook voor de Apple iPad 2018 en zo.

Een goedkope iPad hoes die lijkt op de originele Apple iPad Smart Cover is deze voor 9,- euro. Mooi ding. De achterkant is van hard plastic maar voelt fijn zacht, rubberachtig aan. Het is een smart cover, dat betekent dat je iPad automatisch afsluit als je het hoesje dichtklapt, door magneetjes. Maar er zitten hier nog meer magneetjes in, in de flappen, voor het opklappen. Betor!! Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

apple iPad 2018 cover Smart Cover
apple iPad 2018 cover Smart Cover

En deze iPad hoes voor 7,- euro is nog weer slimmer. Deze kan je namelijk ook op een andere manier opvouwen en dubbelklappen. Daardoor kan deze beter rechtop staan. Voor filmpjes kijken, tv, Netflix en Youtube veel beter. Languit op je bed/bank, met die iPad op je buik, toch? Zo kijkt iedereen tv – sorry: Netflix – tegenwoordig. De gewone iPad hoesjes, zoals die hierboven, kunnen ook wel enigszins rechtop staan, maar die staan dan nogal wankel. Deze doet dat veel beter, door dat nieuwe opvouw-systeem. Blijkt dan ook een enorme hit te zijn op dit moment! Ook omdat-ie zo goedkoop is natuurlijk…

apple iPad 2018 hoes Smart Cover

En de achterkant is ook nog eens van zacht buigzaam plastic. Dat beschermt beter en kan ook minder snel breken. Dus nog een pluspuntje. De flappen klikken met magneetjes aan elkaar. Dat magneetje is helaas niet erg krachtig, maar het werkt verder wel. Het is allemaal wel wat bobbeliger en minder strak dan die cover van hierboven, door al die vouw-gleuven. Je krijgt er overigens ook een iPad-pen, een schoonmaakdoekje en 2 schoonmaaktissues bij. Kadootjes!!

apple iPad 2018 hoes Smart Cover

En verder is er ook deze grote, dikke, shockproof iPad hoes, zie hieronder. Die beschermt nog veel beter, en is daarom ook zeer geschikt voor kleinere kinderen. Deze kan je simpel en riant stevig op meerdere manieren rechtop zetten: dat leuke handvat kan je omklappen. Dus ook perfect om filmpjes mee te kijken. Ziet er superleuk uit. Kost 12,- euro, in verschillende kleuren en formaten.

Beste Apple iPad 2018 hoes kids dik schuim
Beste Apple iPad 2018 hoes kids dik schuim

Als je wil weten wat voor model iPad je precies hebt kun je achterop kijken, maar je kan ook kijken bij Instellingen > Algemeen > Info. Gek genoeg staat daar een VERKEERD modelnummer, namelijk iets van MP2AHF/2 of zoiets. Je moet daar dan op KLIKKEN en dan zie je het ECHTE modelnummer staan, zoals A1822. En DIE heb je nodig, bij een bestelling!

Zie verder ook deze blog met tips voor iPad accessoires als keyboards en standaards.

Geef een reactie