Crossbody telefoonkoord

crossbody telefoonkoord

– Update: 19 januari 2023 –

Lanyard telefoonhoes? Telefoonketting? Of heet dit een crossbody telefoonkoord? Geen idee! Maar je ziet ze steeds vaker. Je telefoon past al lang niet meer in je broekzak. En in je tas is ook onhandig. Als ketting om je hals is eigenlijk veel beter. Of crossbody, als een schoudertas. Ze zijn er inclusief hoesje, of universele die op elk telefoonhoesje passen. Hier de leukste, mooiste en goedkoopste telefoonkoorden:

Zoals deze inclusief het hoesje, voor allerlei telefoons, met lenskap en bankpashouder:. Als beste getest, want ik heb er al een aantal gekocht en dit is gewoon de mooiste, slimste en beste. En ook nog de goedkoopste, want hij is maar iets van drie euro:

crossbody telefoonkoord

Of deze, die is ook inclusief het hoesje, en dan met een hele brede verstelbare draagband (veel steviger, zakt niet af) – ook al zo goedkoop:

crossbody telefoonkoord

In Nederland, op BOL.com

  • Ze staan ook gewoon op BOL.com, zoals deze goedkope, past ook op elk eigen hoesje.
  • Of deze universele, past dus ook op elk hoesje.
  • Of dit telefoonhoesje met koord op BOL. Inclusief het hoesje dus, en dat zit wel iets beter, want dan zit het koord aan beide hoeken, in plaats van in het midden. Dan is de laadingang ook beter vrij.
  • Of deze mooie luxe, met transparant hoesje en koord: getest en zeer goed bevonden. Deze ziet er echt als een mooi luxe sieraad uit. Het hoesje is dikker en zwaarder dan normaal, en geeft daardoor ook betere bescherming. Het koord is ook mooi, dik, stevig en goed verstelbaar. Supersnel geleverd in één dag:

lanyard telefoon heuptas cover hoesje

Crossbody telefoonkoord, universeel

Ben jij je telefoon ook de hele tijd kwijt? Hang ‘m gewoon om! Deze universele past op alle telefoonhoesjes, en heeft ook een verstelbaar koord, in allerlei kleuren:

telefoonkoord lanyard universeel

telefoonkoord lanyard universeel

Lanyard Telefoonketting crossbody telefoonkoord
Simpel verstelbaar

Lanyard Telefoonketting crossbody telefoonkoord

De oplaadstekker kan er precies langs. Dus je kan ‘m gewoon laten zitten. Nog zo’n universele, die dus op elk telefoonhoesje past, inclusief dik verstelbaar koord, in allerlei kleuren:

Lanyard Telefoonketting crossbody telefoonkoord

Er is ruimte voor de oplaadstekker, die kan er gewoon langs

Of deze:

Of deze supergoedkope universele die op elk hoesje past, maar dan zonder koord:

telefoonkoord lanyard universeel

telefoonkoord lanyard universeel

Op Amazon.nl

Dustplug: stofdopje voor de laadingang

Een dopje op de laadingang zit er bijna nooit op. Zeker niet op de officiële hoesjes van Apple. De oplaadingang gaat dan snel kapot, als er stof in komt. De Genius in de Apple Store zegt dan: “Tja, die iPhone is kapot. Je kan het beste een nieuwe kopen!”

Ja, ja. Genius… indeed…

Anyway, zo’n supergoedkoop dopje is een life saver, want vroeg of laat gaat bij iedereen die oplaadingang wel eens kapot. Er komt altijd een keertje stof in. Dat kan je natuurlijk ook gewoon regelmatig schoonmaken. Of je neemt zo’n dopje. Maar een los dopje raakt ook meteen al kwijt. Hij moet dus aan je hoesje vast, met zo’n stickertje, zo’n plakstrip. Zoals bij deze, bijvoorbeeld:

Stofdopje met plakstrip voor iPhone of USB-C:

Of dit zelfklevende stofdopje:

Deze crossbody telefoonkoord-review was niet gesponsord. En ook voor die dustplug heb ik nog geen sponsor gevonden. Bestel maar via de links, dan kan ik jullie blijven verwennen met dit soort geintjes. LoVe U all & CU neXt TiMe!

2 Reacties

– Met de nieuwste bovenaan, behalve bij reacties op reacties –

    1. De oplaadstekker kan er gewoon langs, dus je hoeft niks eruit te halen. En die met hoesje hebben helemaal de oplaadingang vrij.

Geef een reactie