Goede goedkope Bluetooth speaker

goedkope bluetooth speaker

– Update: 20 mei 2021 –

Voor Lindy en Abel zocht ik een mooie goede goedkope Bluetooth speaker. Hij mocht niet te groot zijn, maar hij moest wel goed klinken, en hij moest ook hard kunnen. Het zou fijn zijn als hij waterdicht zou zijn, maar hij mocht niet al te duur zijn. Laten we zeggen 25 euro. En hij moest er leuk uitzien. We vonden deze Mifa 10 Watt voor 24 euro. Het bleek een topper!

Waterdicht is handig, want dan heb je niet alleen in de badkamer een lekker muziekje, maar kan je ‘m ook buiten gebruiken. Op het strand bijvoorbeeld, want waterdicht is meteen ook zandkorrel-dicht.

Mijn advies was natuurlijk om een groot ding te kopen, met 15 Watt of meer vermogen, want dat klinkt altijd beter. Maar er is ook wat te zeggen voor een klein speakertje, omdat je die je veel makkelijker mee kan nemen. Deze is dus inderdaad lekker klein (15 x 7 x 6 cm, zie ook het plaatje), maar toch nog steeds 10 Watt: dus er komt voor dat kleine formaat een behoorlijk hard geluid uit. Met genoeg bas. Mooi hoor. Je kan zelfs twee van deze dingen tegelijk draadloos aansturen, zodat alles twee keer zo hard kan, en het ook meteen stereo is (“TWS”: zo schijnt dat te heten).

Je kan er een micro SD-kaart met muziek indoen. En er zit een mini-jack ingang op en Bluetooth 4.2. Met een 2200 mAh Lithium batterij, genoeg voor 12 uur muziek. Een USB-oplaadkabel en een mini-jack-kabeltje zitten er ook bij. Je kan er ook mee bellen, als je ‘m koppelt aan je telefoon, want er zit een microfoon op.

Hij was er ook relatief snel, in 9 dagen. Zonder ellende bij de douane, want het is minder dan 25 euro (officieel is de grens 22,-). Aanrader dus! Hier te koop op Aliexpress.

In verschillende kleuren, ook in camouflage-print en in een best wel leuke graffiti-print. Maar dat vond Lindy maar niks – die wilde liever knalroze of knalrood. Kan ook!

goedkope bluetooth speaker goedkope bluetooth speaker

goedkope bluetooth speaker

Prijs kan per dag varieren

Of wil je toch een iets grotere Bluetooth speaker?
Hier ook mijn Top 20 beste Bluetooth headset.
Of hier een korte lijst met alle blogs over Bluetooth.

9 Reacties

– Met de nieuwste bovenaan, behalve bij reacties op reacties –

  1. De mifa is goedkoper nu 18 euro ongeveer dus geen probleem met douane. Ik heb de mifa A1 kleiner en ben ook heel tevreden. Ik neem hem mee op de fiets. Hang hem aan mijn stuur is ook waterdicht. Heb ook de Doss die vind ik mooi om binnen te zetten. Bedankt voor de info.

  2. Erg leuke speakertjes! 1 week geleden besteld, en nu al binnen. Prijs idd rond de €25. Geen extra kosten gehad. Met twee speakers inderdaad als stereo set te gebruiken, werkt verassend goed. Ik heb beide speakertjes opgeladen met een zonnepaneeltje. Ik was even vergeten dat ze buiten stonden, maar ook na een flinke stortbui bleken ze allebei gewoon te functioneren. Dank voor de tip, dus!

  3. Ik zou’m voornamelijk als draadloze conference call luidspreker willen gebruiken. In dat geval is de luidspreker al snel “voldoende”. Maar hoe is de gevoeligheid van de microfoon op +/- 2 meter?

  4. Hij is nog onderweg. De graffiti versie. Voor YouTube filmpjes wel een verbetering verwacht ik. Toch weer een leuk idee via deze site

  5. Ik heb de mijne 8 dagen geleden besteld, en is vandaag binnengekomen, mooi langs de douane af. Zonder extra kosten dus. Heb ‘m nog niet echt getest, maar ziet er mooi uit, voelt stevig aan en is heel compact.

  6. Ja het is inderdaad officieel 22,- hier in NL, klopt! gelukkig slipt het er vaak doorheen, is mijn ervaring… deze dit keer ook

Geef een reactie