Bluetooth speaker waterdicht

Sardine F4 Bluetooth speaker

– Update: 20 mei 2021 –

Zolangzamerhand heeft iedereen wel een Bluetooth speaker. Of je zou er wel eentje willen. Zo’n kleine draagbare, maar dan niet TE klein. Neem dan bijvoorbeeld deze Sardine F4, want die is goed, voordelig en waterdicht. Handig op het strand of in de badkamer. Hij kan lekker hard, met 12 Watt vermogen.

UPDATE: niet meer te koop. Hier een paar alternatieven:

Je kon ‘m ook gebruiken als powerbank (5200Mah) om je iPhone op te laden, en er zit ook een microfoon in zodat je een telefoongesprek op de grote speaker kan zetten. Er zit een goed geluid in, en een goede accu. Gewoon een topding! En ook niet eens heel duur: de prijs schommelt, maar is soms 36 euro. Hier te koop, in verschillende kleurcombi’s, met geel, rood of grijs. Best wel mooi design ook!

Ik heb een aantal van dit soort Bluetooth speakers, ook veel kleiner en veel groter, maar deze bevalt het beste. Tenzij het echt veel harder moet, dan moet je een veel groter ding nemen. Een ION Block Rocker bijvoorbeeld, maar die is dan meteen zo groot als een krat bier. Of, ook groot, maar ietsje kleiner: de superleuke ION Party Rocker voor 77,-.  De Sardine is veel kleiner: 20 x 7 x 6 centimeter, zo groot als een baksteentje. Weegt 850 gram.

Je kan er ook een SD-kaart indoen, waar je muziek op kan zetten. En er zit ook nog eens  een mini-jack ingang op. Helaas ontbreekt er (zoals gewoonlijk op Bluetooth speakers) een UITgang. Heel jammer! Want dan had je ‘m ook met een koptelefoon kunnen gebruiken, of als draadloze audio-receiver. Zodat je het geluid van je mobiel of laptop draadloos naar je grote boxen kon streamen. Zie het artikel daarover.

Hier een iets kleinere Bluetooth speaker van 10 Watt voor 24,-

Of zoek je juist Bluetooth oordopjes?

Nu in 2021 zijn de meest populaire deze twee van Anker: De Anker Soundcore 3 en de grotere  Anker Soundcore Motion+

7 Reacties

– Met de nieuwste bovenaan, behalve bij reacties op reacties –

  1. Hey Aartjan, alles goed?

    Geluid van dit ‘Thing’ vergeleken met hippe UE Boom? Wel cheap zeg!
    En de bassen?

    grt frdd

    1. Freddyyyyy!!! Ik denk wel net zo goed! Zo niet beter nog! Het blijven natuurlijk wel allemaal kleine speakertjes, dat wel…

Geef een reactie