Deze goedkope ledlamp met bewegingssensor is eigenlijk best wel goed

ledlamp bewegingssensor pir batterij instelbaar magneet

– Update: 9 april 2024 –

Op zoek naar de beste ledlamp met bewegingssensor? Hier reviews van een nieuwe goedkope. Ik heb er diverse, in allerlei varianten, zie onderaan. Ze bevallen allemaal prima.

Ze zijn inclusief accu en oplaadbaar via USB-C of micro USB. Het kabeltje zit er altijd bij, en die kan in vrijwel elke USB-lader. Dus je kan ‘m overal plaatsen, ook waar er geen stroom is. Je kan ‘m ophangen met stalen plakkertjes, die je overal kan plakken. In de lamp zitten dan de magneetjes of die plak je ook daarop. Perfect zo: je hoeft niks te boren en als je ‘wil opladen haal je ‘m er even af. Ook handig als zaklamp dus!
Ik kocht die lange hier en die waren al meteen prima:

ledlamp met bewegingssensor

ledlamp met bewegingssensor

De batterij gaat superlang mee, ik denk wel maanden – afhankelijk hoe je ‘m gebruikt uiteraard. De lichtkleur kan je bij deze met het knopje zelf instellen op koel, neutraal of warm licht. Dat zijn precies de drie kleuren die je meestal wil. En datzelfde knopje is ook een dimmer, met lang-klik. Ook ideaal.

De bewegingssensor is een PIR-sensor, het beste systeem. Ideaal op het toilet, in een kast, op de gang, bij de trap of de deur of waar dan ook, binnenshuis. Voor buiten kan je beter eentje met zonnepaneel nemen.

Er zitten drie standen op het tweede knopje: met de eerste klik is hij altijd aan, en met de tweede klik gaat hij automatisch aan en uit met de sensor, maar dan alleen in het donker. Met de derde klik niet alleen in het donker maar ook in het licht. Hij gaat na 15 seconden uit: dat hebben ze bijna allemaal zo. Al had ik het liever wat langer gehad. Of instelbaar… Nou ja, voor die prijs vanaf €5 is dit absurd goed allemaal.

ledlamp met bewegingssensor en batterij usb-c dimmer lichtkleur

Er zijn drie lengtes: hoe groter hoe meer licht. Ze zijn er in zwarte of witte behuizing:   ledlamp met bewegingssensor en batterij usb-c dimmer lichtkleur

LEDlamp met bewegingssensor in allerlei varianten

Deze review over de ledlamp met bewegingssensor was niet gesponsord. Er staan een hoop betaallinks in, dat maakt voor de prijs niet uit. Daar kan ik iets aan verdienen als je bestelt via die links. Zo blijft de blog in leven en reclamevrij. DANK U – LOVE U ALL – en tot de volgende!

ABONNEREN: Klik het rode belletje (rechtsonder) voor notificaties bij grote updates en nieuwe blogs. Of abonneer je via de Volg-knop, dan krijg je alleen mailtjes bij een nieuwe blog – en niet bij updates.

REACTIES: Reageer bij voorkeur onder de blogs, dan hebben anderen er ook wat aan, of die kunnen vragen dan ook beantwoorden.

8 Reacties

– Met de nieuwste bovenaan, behalve bij reacties op reacties –

 1. Heb twee lampjes van 60 cm gekocht, maar één werkt er nu niet meer. Volgens de handleiding zou er een indicator op moeten zitten voor het laden, maar die ontbreekt. Kan dus ook niet zien of hij nog oplaadt. Na een nachtje aan de USB-C doet hij nog steeds niets.

  Ze geven aardig licht en zien er mooi uit, maar dan moeten ze het wel blijven doen ;-)

  1. Inmiddels het defecte lampje opengemaakt. Hij is netjes uit elkaar te halen met een paar schroefjes (dus geen lijmwerk). De accu blijkt helemaal leeg te zijn. Na wat experimenteren blijkt dat de lamp met een oude simpele adapter wèl lijkt op te laden. Het bolletje van de bewegingssensor licht ook rood op.

   Conclusie is misschien gewoon dat je geen intelligente hoogvermogen USB-C adapter moet gebruiken…

 2. Wij hebben een nieuwe keuken en ik heb deze lampen in de laden en kasten gemonteerd. Ik heb er een paar reserve, zodra ik zie dat er een minder sterk gaat branden dan ruil ik ze om voor volle.

 3. Geef zelf de voorkeur aan de ronde lampjes van Xiaomi met 3 AA’s en magnetische houder. Gaan een eeuwigheid mee (half jaar per lading) en zodra ze moeten worden opgeladen duw je er direct 3 nieuwe batterijen in terwijl je oude oplaadt.
  Geen USB lampjes meer voor mij.

Geef een reactie