Luvos Heilaarde: antikater-middel

– Update: 8 februari 2023 –

Als je bang bent dat je morgen met een kater wakker gaat worden, dan is er hier het ideale anti-katermiddel: Luvos Heilaarde Microfijn. Voor het slapen doe je twee schepjes van dit kleipoeder in een glas water en dat drink je op. De klei bindt allerlei gifstoffen en foute vetten, zodat je beter slaapt en morgen fris en helder wakker wordt. Ik gebruik het ook als ik te vet of te ongezond gegeten heb. Normaliter slaap ik dan slecht en moet ik m’n bed half rechtop zetten. Maar met een glaasje Luvos Heilaarde slaap ik veel beter. Vrijwel iedereen die het probeert kan het beamen: het werkt echt!

Er zijn twee varianten: de Microfijn kan je met water opdrinken, en de Huidfijn is voor je huid: een kleimaskertje zeg maar. Het is ook nog eens goedkoop (de Microfijn is 15,- voor 750 gram) en het is overal te koop bij de meeste drogisterijen, maar ook hier op Bol.com.

luvos heliaarde microfijn anti-katermiddel

Wat zeggen ze zelf over Luvos Heilaarde Microfijn?

“Luvos Heilaarde Microfijn kan cholesterol, vetten en schadelijke stoffen als een spons uit de voeding binden en uitscheiden. Dit bijzondere bindvermogen van Luvos Heilaarde Microfijn wordt door een speciaal, zorgvuldig maal- en zeefprocédé met ultrasone techniek bereikt.

Luvos Heilaarde Microfijn is vanwege het bijzondere bindvermogen ook zeer geschikt ter ondersteuning van de darmreiniging, ontgifting en ontslakking. Maag-darmklachten, in combinatie met winderigheid, druk op de maag, een vol gevoel en brandend maagzuur worden verlicht.

Met de zachte kracht van de natuur ontlast Luvos Heilaarde Microfijn de stofwisseling en helpt daarbij de maag en darm weer in het natuurlijke evenwicht te brengen.”

Hoe gebruik je Luvos Heilaarde?

“Voor het binden van voedingsbestanddelen zoals cholesterol, vetten of schadelijke stoffen neemt men 1 tot 2 volle theelepels tijdens de maaltijden in. Voor darmreiniging, ontgifting en ontslakking, evenals bij maag-darmproblemen en brandend maagzuur neemt men tweemaal daags 1 tot 2 volle theelepels in. Bij ergere klachten neemt men driemaal deze dosering in.”

luvos heilaarde huidfijn

Luvos Heilaarde Huidfijn voor uitwendig gebruik

“Ter ondersteuning van de behandeling van acne, huidklachten, spier- en gewrichtsklachten en ontstekingen. Door de bijzondere, minerale structuur bindt Luvos Heilaarde vet, talg, wondafscheidingen en andere vloeistoffen, evenals de bacteriën en stoffen die daarin in opgeloste of niet-opgeloste vorm aanwezig zijn. Dit zorgt voor de intensieve werking op de huid. De merkbare dieptewerking verbetert de doorbloeding, stimuleert de stofwisseling en ondersteunt de wondgenezing. Spier- en gewrichtsklachten, evenals ontstekingen met pijn en opgezet weefsel verminderen. Ook dieper gelegen weefsel wordt op een weldadige manier verwarmd.”

1 Reactie

– Met de nieuwste bovenaan, behalve bij reacties op reacties –

Geef een reactie