Beste kleine goedkope powerbank: review YKZ

powerbank USB + USB-C + 18W goedkoop

Dit is de beste kleine goedkope powerbank. Deze YKZ powerbank met USB-C en met 18W kost nu nog maar dik 12,- op AliExpress. Getest en zeer goed bevonden. Hij kan zelfs mijn nieuwe MacBook opladen! Nou ja, niet helemaal vol natuurlijk, maar wel een heel eind: 10Ah. Daar kan je ook 2 tot 4 keer een telefoon mee opladen. Met 18W USB-C (IN en UIT) en met twee gewone USB, waarvan één snellader.

Verder ook met een Micro-USB ingang aan de zijkant, zodat je ‘m ook met andere snoertjes en allerlei telefoonladers snel kan opladen. Ook met een handig display met het percentage en een icoontje voor PD. Quickcharge 3 zit er ook op. En er zit een gratis USB naar USB-C kabeltje bij. Ook altijd fijn en handig. AANRADER dus!

Aan de zijkant zit een powerknop, om het percentage te kunnen zien. Hij is kleiner dan een telefoon, en iets dikker, en weegt 220gr. Het is een LiPo. In zwart of wit.

powerbank USB + USB-C + 18W goedkoop
Dit is nu in 2020 de beste goedkope kleine powerbank.

beste powerbank 2x USB + USB-C + 18W + snellader + micro USB + kabel goedkoop

beste goedkope powerbank 2020

USB x 2 + USB-C + 18W + micro USB

Zie ook de blog over de beste powerbanks, want er zijn ook grotere en duurdere, die nog weer beter zijn. Met ook de beste powerbanks in Nederland, met snelle bezorging, op BOL.com bijvoorbeeld.

Of zie alle andere blogs hier over powerbanks.

Zie ook de blog over draagbare zonneladers. De allernieuwste in 2020 is dit kleine 10W ETFE zonnepaneel (12,-) met USB-uitgang. ETFE is nieuw, dun, sterk en flexibel. Nog niet getest, want supernieuw, maar het proberen waard:ETFE 10W zonnepaneel

Deze blog is niet gesponsord. Er staan wel affiliate links in. Maakt voor de prijs niet uit. Ik test veel powerbanks voor mijn tuinhuis, vakantie of reizen, en het zijn ook altijd leuke kadootjes .

10 Reacties

   1. Maar eerst is het twee weken Chineese Nieuwjaar (normale vakantie), plus wie weet hoeveel langer vanwege het virus.

    Zie bv. https://www.webstagramsite.com/media/B8A8qpRj758
    “I just saw the news that several airlines are suspending the flights to China,and the shipping date may be delayed for over 1 month… 😭😭😭 I will send the packages once the shipping channel of post office reopened.”

    Dus 1 maand vertraging + 3 weken normaal = op zijn vroegst eind maart. ;)

    1. Ja daar heb je misschien een punt! De nieuwjaarsvakantie in China is met een week verlengd. Er gaan minder passagiersvluchten, maar vrachtvluchten gaan wellicht nog door. Veel dingen op AliExpress kun je ook vanuit Spanje of Duitsland of andere EU landen bestellen, waar distributiecentra staan met voorraden. Dan heb je ook geen last van importbeperkingen en douane. Doe ik ook regelmatig, bijvoorbeeld bij zonnepanelen, fietsen en dure audio-apparatuur.

Geef een reactie