Bluetooth speaker 10W voor 16,-

powerbank bluetooth speaker

– Update: 2 juli 2022 –

Op onverklaarbare wijze verdwijnen Bluetooth speakers bij mij altijd. Dus koop ik regelmatig nieuwe. Nu dus deze goedkope Bluetooth speaker voor 16 euro: want deze is 10 Watt. Dus hij kan hard. Hij is net zo groot als de populaire JBL Charge 3 (109,-). Maar dan met een mooi afneembaar handvat. Het ugly logo zat er bij mij niet op. Gelukkig maar! Veel mooier zonder. Hij was er supersnel in 8 dagen. Klinkt best goed – zeker voor die prijs, en voor dat kleine formaat. 

Er zit een microfoon op, dus je kan er ook mee bellen. Je kan er zelfs een externe microfoon in doen (Karaoke! nog niet getest). En een FM radio: druk op de M, en dan langklik op de pijl om te zoeken naar een zender. Opladen kan via het meegeleverde USB-snoertje. Een SD kaartje met muziek kan er ook in.

Je kan er zelfs twee tegelijk aansturen, dus dan heb je een stereo-systeem van 2×10 Watt: geinig, handig! (niet getest , want ik heb er maar één. Heeft iemand dit al geprobeerd? Laat maar weten in de comments. Dank!).

Het ziet er een beetje uit als B-keus, qua afwerking, met dat missende logootje, maar dat dondert mij niet. Hij is mooi en doet het goed. Binnenkort is-ie toch weer onverklaarbaar verdwenen, en moet ik WEER een nieuwe…

Dan koop ik deze XDOBO X8 60W voor rond 45,-, uit Spanje, snel geleverd. Echt 60W, dus die kan nog veel harder, met een veel betere bas. Deze kan zelfs concurreren met de grote jongens, met de echte JBL-etjes. Zie inmiddels de review hier. Of anders deze 60W Mega Pro van Tronsmart, dat is een van de populairste Bluetooth speakers nu. Of deze Tronsmart T6 Max.

TIP: je kan die speakers ook in de auto gebruiken. Bijna een Apple CarPlay systeem. Je kan er mee bellen, radio luisteren, Spotify luisteren, ALLES! Navigeren kan op het scherm van je telefoon.

goedkope bluetooth speaker 10Wgoedkope bluetooth speaker 10W

Hier te koop op AliExpress (16,-). In zwart, rood, camouflage of blauw. Er zit een 1200mah batterij in (bij mij minstens 4 uur). Je kunt ‘m zo ook als powerbankje gebruiken. Of neem er gewoon een grote powerbank bij.

UPDATE: Als je ‘m niet ziet in Bluetooth, langklik dan op de Pijl-toets bovenop

bluetooth speaker goedkoop 10W
Goede goedkope Bluetooth speaker. USB-snoer zit erbij. Mooi ding. Dat handvat is briljant, slim en goed. Daar hou ik van, als TOP-ONTWERPER! Een Red Dot Design Award, wat mij betreft… alhoewel  je zo’n Award gewoon kan kopen – voor 12.000 euro.
EQ setting
Beetje EQ. Klinkt lekkerder.

boombox stereo 20W JBL Charge 3 boombox stereo 20W bluetooth draadloze speaker JBL Charge 3 boombox stereo 20W bluetooth draadloze speaker JBL Charge 3

Zie ook deze waterdichte Bluetooth speaker.

En zie de blogs over de beste Audio apparatuur.

Kleiner en compacter?

Wil je een nog kleinere, compactere Bluetooth speaker? Met een nog mooier geluid? Alleen dan niet zo hard, omdat deze maar half zo groot is, en 6W? Maar wel  goedkoper? Namelijk maar 13 euro? Neem dan deze prachtige NBY-18 Mini Bluetooth Speaker: Geen EQ nodig, prachtig geluid, perfecte afwerking, hoge kwaliteit. Met vergelijkbare functies en 1200mAh batterij, 4 uur.

UPDATE: De E13 is bij mij helaas na een half jaar wel wat minder geworden. Misschien is hij gevallen of beschadigd, maar in het geluid zit nu een randje, alsof er een draadje niet helemaal goed zit of het versterker-deel niet meer 100% is.

Ik heb daarom nu maar eens een hele dure en grote 50W speaker gekocht: de Harman Kardon Onyx Studio 5, zie de review. Zelfs voor die prijs een enorme aanrader, want dit is echt het einde.

Ik heb inmiddels ook deze nieuwe grote 40W speaker gekocht voor 27,-. Ook top. Aanrader als het goedkoop en hard moet. Maar de Harman Kardon Onyx Studio 5 blijft wel een enorm stuk mooier, beter en groter. En die kan ook nog een stuk harder. En die XDOBO X8 ook. Maar deze goedkope komt ook een heel eind. Levertijd was 3 weken. Hij is ongeveer 3x zo groot als die 10W Bluetooth speaker bovenaan, en zo groot als een 2-liter-fles. Voor maar een tientje meer.

40W bluetooth speaker

Ook getest, en goed bevonden zijn deze MiFA 6W speaker en de kleine goede NBY-18 Bluetooth Speaker.

24 Reacties

– Met de nieuwste bovenaan, behalve bij reacties op reacties –

 1. Hoi, mijn eerste post hier. lees met grote interesse de reviews.

  Hier heb ik heel lang naar gezocht, toen ter tijd kwam de JBL xtreme2 als beste uit de bus (in de prijscategorie waar ik in zocht). Ik weet niet het verschil in geluid mbt de JBL. Misschien leuk om daar eens aandacht aan te besteden.
  Een plus punt van JBL vind ik bij defecten opsturen en alles wordt perfect geregeld. Zitten in Amsterdam geloof ik. Had een scheurtje in de speaker, alles was garantie. Hoe zit dat bij deze dingen?

  Lijkt mij ietwat lastig.

  Trouwens de JBL kan echt goed stampen, zo goed dat er politie aan de deur kwam of mijn stereo installatie wat zachter kon. Moest ze uitleggen dat ik die niet had, en het was ook nog geen 22.00 uur…maar goed toch maar ff uitgezet. Ze geloofden niet dat ik alleen een bleutooth speakertje had.

 2. Dank voor de tip weer! Wij hebben net de TG118 van 40W binnen. Geluid is prima en de speaker werkt goed via bluetooth en ook via de aux kabel/laptop. Graag zou ik ook een (bluetooth) microfoon aansluiten, maar heb geen idee hoe dit moet of als dit uberhaupt kan. Mocht je hier nog ideeën of tips over hebben, dan hoor ik het graag. Groet en bedankt, John

 3. Je schrijft dat je ermee kunt bellen en er een microfoon in zit.
  Ik heb de box net binnen. Als mijn telefoon gaat, stopt inderdaad de muziek automatisch en rinkelt de telefoon via de box. Maar het gesprek gaat vervolgens niet via de speaker.
  Ik zo ook nergens een interne microfoon zitten.
  Een externe microfoon heb ik nog niet geprobeerd want ik heb nog geen microfoon met juiste jack. Met oortjes lukt het niet want dan komt de muziek via mijn oren.
  Dat bellen vind ik niet nodig maar de karaoke functie vond ik juist interessant.

 4. Dag, ik heb diverse producten gekocht die jij heb aanbevolen, zoals Xiaomi oordopjes en dac stekkertje. Heb gisteren de BT 118 speaker binnen gekregen. Probleem is dat hij constant 3x achter elkaar piept. Dat doet hij als hij gewoon aan is, maar ook door de muziek heen.
  Heb gebruiksaanwijzing gedownload, maar daar wordt niets vermeld.
  Kun je mij hiermee helpen?

 5. Vandaag aangekomen. Besteld 25 mei aangekomen 5 juni. Ik vind hem voor 16 euro best goed! Ben tevreden mijn zoon vindt hem niet zo geweldig maar we nemen hem toch mee op reis…

 6. Ik heb hem ook besteld ben heel benieuwd. Ik hoop dat hij op tijd komt om mee op vakantie te nemen. Die van DOSS vind ik ook prima en mooi voor de woonkamer of keuken…

 7. Ik heb hem binnen. Hij gaat inderdaad erg hard, maar ik had wel wat meer bass verwacht. Er zit totaal geen bass in. De speakers aan de zijkant lijken echt bijna niks te doen.

   1. Van mij is ook binnen. Ik vind het ook niet best. De bass ontbreekt ook bij mij. Vergeleken met een Charge 3 is deze niet best. Toch bedankt voor de review.

Geef een reactie