Bescherm je MacBook met een laptophoes of cover

laptophoes macbook

– Update: 3 mei 2023 –

Hier een paar tips voor een goede laptophoes of cover, om je prachtige nieuwe MacBook of andersoortig heerlijk laptopje te beschermen.

Bijvoorbeeld deze laptop-cover. Dat is een stevige maar buigzame beschermlaag die je op de buitenkant klikt. Kies je exacte model: jouw model-type staat achterop je MacBook. In allerlei kleuren en designs, dan heb je meteen ook een unieke MacBook.  (op BOL.com staat ook zoiets, daar is het ongeveer deze):

laptop cover macbook alle modellen
Een laptopcover in allerlei kleuren, inclusief screen protector en toetsenbordcover

Laptophoes

Je kan je MacBook ook nog in een hoes doen. De bestverkochte laptophoes is deze mooie dunne platte. Die kan je ook als muismat gebruiken.

laptophoes macbook goedkoop
In allerlei kleuren. Mooi, dun, plat, en je muis werkt er goed op

Deze laptophoes hieronder van vilt vind ik zelf een van de mooiste. En het is ook nog de goedkoopste. Er zitten ook nog wat handige extra vakjes op:

vilten hoes voor laptop

Een soft shell laptophoes met rits kan ook, bijvoorbeeld deze (en op BOL.com is dat deze):

soft shell laptophoes met rits

Er zijn ook nog van die laptophoezen die je als laptop-standaard kan gebruiken, met het scherm wat hoger: dat is ergonomisch beter. Ook beter voor de koeling trouwens. En het is ook meteen een muismat:

laptophoes met laptopstandaard en muismat

Laptoptas

Deze prachtige laptophoes hieronder is tegelijk ook een handtas. Van mooi en luxe suede-achtig materiaal, met extra ritsvakken. De hengsels kun je ook onzichtbaar naar binnen schuiven:

laptoptas met hengsels
Laptoptas, een geniale hoes met hengsels

En tenslotte een grotere laptop-tas, zie deze blog daarover. Daar staan onder andere deze  ideale laptoptassen:

Perfecte laptoptas met "Invisible Expansion Design"
Perfecte laptoptas met gepolsterd laptop-vak

En deze tas hieronder voor 30 euro heb ik ook maar gekocht: die is lichter en simpeler,  zonder dat gepolsterde laptop-vak. Verder een prachtige 13 inch laptop-schoudertas van hoge kwaliteit, in messenger bag style, met wat vakken en ritsen. In vier kleuren (ik heb de donkere): messenger bag canvas

Laptop-rugtas

Een rugtas voor je laptop kan ook ideaal zijn. Zoals deze supervoordelige:

Deze blog is niet gesponsord. Het is een verslag van mijn zoektocht naar de perfecte laptophoes, -cover en -tas. De links gaan meestal naar AliExpress of BOL.com, want daar staan de beste goedkope. Zie ook de blog over pakketjes uit China.

 

Geef een reactie