TRN BT20s Pro: deze ear hooks maken je oordopjes draadloos

Bluetooth oorhaken

– Update: 17 februari 2021 –

Er was al een ideale oplossing om je favoriete oordopjes draadloos te maken: een Bluetooth nekkabel (19,-). Als je oordopjes maar een afneembare kabel hebben. Zoiets kan nu ook ZONDER nekkabel, met alleen twee losse oorhaken. Dat zijn deze vernieuwde TRN Bluetooth BT20s earhooks. Hier de review.

Je klikt je favoriete oordopjes erop, zoals de Qoa Vesper, de TRN V90S of de KZ Terminator. Er zit Bluetooth 5.0 op, en een waanzinnige batterij (9 uur + 64 uur in de case), microfoons, bediening-knoppen en topkwaliteit geluid. Hier te koop voor 50,-. In vier versies: MMCX, 2-pins in 0,78 of 0,75mm of C-type. Ik heb deze nieuwe versie nog niet getest (die nekkabel wel), maar groot nieuws, omdat iedereen draadloze oortjes wil omdat er geen mini-jack meer op de iPhone zit. Met deze Bluetooth oorhaakjes kan je jouw oortjes dus draadloos gebruiken, en ook nog steeds bedraad.

Draadloos kon ook altijd al met een Multipoint clip voor 4 euro, of met deze KZ Bluetooth kabel. Getest: topper! Met 8 uur batterij. Met Apt-X en AAC, en zelfs met Apt-X HD (als je telefoon dat heeft). Waterdicht ook, dus perfect om mee te sporten. Ze kunnen niet uit je oren vallen, omdat het korte snoertje ook om je oren zit. Onderaan meer info.

Draadloze oorhaken: TRN BT20S Pro review

Ik weet niet eens hoe dit in het Nederlands heet: draadloze oorhaakjes? Gehoorapparaatoorhaken? Draadloze kabel zonder kabel?
Nou ja, Bluetooth Ear Hooks dan maar. Er was een oude versie, maar inmiddels is er in 2021 de totaal vernieuwde TRN BT20S Pro. Die heeft onder andere een oplaadcase met een enorme batterij erin, en verwisselbare stekkertjes, op een verbeterde manier.

TRN BT20S Pro review

TRN BT20S Pro review

Een nekkabel kan ook: KZ Bluetooth kabel review

Alle oortjes met afneembare kabel kan je dus simpel draadloos maken. Dat kan behalve met earhooks ook met deze KZ Bluetooth kabel (19,-). Met maar liefst 8 uur batterij. De stekkertjes kan je kiezen, er is ook C-pin (meest gebruikt). De geluidskwaliteit voor muziek is maximaal, dankzij de AptX. Je kan ‘m in je nek doen, maar ook gewoon voor je. Gaat perfect. De microfoon is net als alle Bluetooth headsets nogal matig, maar je kan er mee bellen, mede omdat de microfoon veel dichter bij je mond zit. Er zit uiteraard snoerbediening op (met Volume!), en dat is al bijna reden genoeg om zo’n kabel te kopen. Hij kan ook heel hard. Veel Bluetooth headsetjes kunnen niet zo hard. Verder is hij IPX5 waterdicht, met goede keramische antenne en snelle stabiele verbinding. Met AAC (iPhone), AptX en Apt-X HD als je (Android)-telefoon dat ondersteunt. Dus de allerhoogste geluidskwaliteit. En totaal geen vertraging bij films of games, dus geen latency. AANRADER! Hij kan alleen geen Multipoint.

KZ Bluetooth AptX HD nekkabel
Je kan ‘m zo in je nek dragen. maar naar voren kan ook. Met die oorhaken zit het perfect.
KZ Bluetooth nekkabel review
Hier kan je o.a. zien dat hij ook echt Enhanced Data Rate heeft.
KZ Bluetooth nekkabel review
En hier zie je de echte AptX, op een Developer MacBook. AptX HD kan hij ook, als je telefoon dat heeft.

6 Reacties

– Met de nieuwste bovenaan, behalve bij reacties op reacties –

  1. Ideaal om je oortjes draadloos te maken Ik heb de trn v80 (bevallen me trouwens prima) maar welke versie zou ik moeten kopen? De 0,75 mm of de 0,78 mm versie

    1. Tja, volgens comments onder de TRN V80: “je hebt een 0.78 nodig en het klopt dat de specificaties 0.75 zegt, maar die zitten te los, met als gevolg storing.”

    2. Neem gerust de 0.78 versie. Voor mijn TRN V80 heb ik de TRN BT10 bluetooth (v4.2) kabel met 0.78 pin aangeschaft. Deze kabel past perfect op de oortjes en klinkt prima. Groot nadeel van deze BT10 is dat de batterij maar zo’n 1,5 uur mee gaat.
      Er is ook nog de TRN BT3 kabel (met bluetooth v4.1) die erg veel op de BT10 lijkt. Heeft iemand hier ervaring met deze BT3 wat betreft de batterijduur?

Geef een reactie