AirPods: i10 TWS, i12, i14, i20, i30, i60, i100 Air MX review

UPDATE dec 2019 Er zijn veel namaak AirPods. Vaak met een slechte geluidskwaliteit, of een slechte batterij. Maar wat zijn dan WEL de beste goedkope AirPods? Ik heb er veel getest en er zijn goede, zoals de i10 TWS, Air MX TWS en i30 TWS, voor 20-30 euro. Hier een lijst met de beste Replica 1:1 AirPods. Er zijn ook nog “in ear” earbuds, zoals de uitstekende Anomoibuds (15,-). Of de beste: 1More Stylish (58,-). 

– Refresh de pagina als je hier eerder was! Er zijn vaak updates – 
– Zie ook alle ALTERNATIEVEN voor AirPods – 

Replica 1:1 AirPods

Er zijn bizar veel neppers, maar ik vond de i10 TWS en de Air MX TWS en later ook de i30 TWS +W1 een van de weinige goede. De naam i10 TWS zegt niet zoveel, er zijn ook andere i10 TWS. De winkels waar ik ze koop op AliExpress zijn meestal ook meteen weer weg… De grootste kans heb je met deze i10TWS of deze i10 TWS of de Air MX TWS of nu de i30 HIER of anders de i30 HIER. Rond de 20-30 euro. Winkels verdwijnen voortdurend, bijna dagelijks (het is natuurlijk namaak). Verderop nog een lijst met allerlei andere modellen, daar zitten ook toppers bij.

TWS is geen merk, het betekent gewoon “True Wireless Stereo”. 

Ik vind de ECHTE Apple AirPods voor die absurde prijs van 220,- ook niet eens zo heel goed. Niet beter dan sommige van deze i10 TWS / i30 / Air MX. 

Namaak hoeft van mij ook niet, er zijn betere alternatieven: zoals de Aukey EPB40 (dat is in ear, de geluidskwaliteit is dan beter). Met een nekdraad. Veel betere batterij (8 uur) en betere microfoon, voor 25 euro op Amazon Duitsland, snel geleverd. Of de QCY QS1 T1C earbuds (20,-), ook een aanrader, met 5 uur batterij. Soms doe ik een grote koptelefoon, of pak ik m’n favoriete audiofiele oordopjes met draad, eventueel met een Bluetooth kabel (15,-) of met de Shanling M0 (95,-). Elke hoofdtelefoon kun je draadloos maken met een Bluetooth clip (vanaf 5,-) of met een topkwaliteit Bluetooth clip (45,-).

Maar het kan dus ook met neppe AirPods. Er zijn nogal wat mensen die dat willen, want dan hoor je het geluid om je heen zogenaamd beter (NOT!!), en het belt zogenaamd fijner (ook niet echt, want de microfoon is meestal niet best). De Headroom MS16 (7,-) met draad is dan veel  beter: met supergoed geluid en topmicrofoon. Dit zijn dopjes die los in je oor zitten, net als de Apple oortjes.

i10 TWS review hands on

Vergelijkbaar met de originele Apple AirPods: de i10 TWS. Met USB-C, Bluetooth 5.0 en draadloos opladen met Qi. Hier te koop (35,-). Of hier. Winkels komen en gaan…  het is namaak, dus winkels verdwijnen vaak onmiddellijk…

i10 TWS review. beste goedkope AirPods

Pairen is simpel: je ziet ze op je telefoon bij Bluetooth wel staan. De geluidskwaliteit is uitstekend voor dit systeem. Met genoeg bas, zuiver, mooi en luid, zoals de Apple AirPods. 

Je kan er siliconen hoesjes (fins) om doen, voor een beter geluid en een betere pasvorm. Het werkt echt, heel goed. Je kan die fins hier op AliExpress kopen (30 cent) en soms krijg je ze erbij. Met die fins passen ze niet in de oplaadcase, dus dat is de reden dat Apple dit niet meelevert. 

Telefoon opnemen / ophangen / Play / Pause is een tikje tegen het oordopje. Dubbeltik is Next. Het vorige nummer is 3x. En lang-tik is Siri (of op Android vergelijkbaar). Je kan het doosje opladen via USB-C (hier tips voor kabels en opladers), of draadloos via een Qi-oplader. Er zit een kabel bij van USB naar USB-C. (Zo’n kabeltje kost bij Apple al 29€)

De batterij van de oortjes gaat ongeveer 1,5 a 2 uur mee, met continu muziek. Je kan ze in het doosje weer opladen, en dat kan ongeveer 3 keer, dan moet je het doosje zelf weer opladen. Soms moet je ze langer opladen dan de lampjes aangeven. En niet elke oplaadkabel doet het goed, soms moet je een andere kabel pakken, of het stekkertje omdraaien. Het batterij-niveau zie je bij de i10 op je iPhone, rechtsboven bij Bluetooth. Maar de ene i10 is de andere niet, er zijn er ook met slechte batterij. Je weet ’t nooit.

De microfoon is redelijk, net als bij alle Bluetooth lang niet zo goed als bedraad. Er zit een Engelstalige handleiding bij.

Heb je ook de goede TWS gevonden? Laat maar weten in de comments! De winkel waar ik het kocht is er niet meer, de links heb ik nu naar andere grote shops gezet: Hier (35,-). Of anders hier

i12 TWS review

Ik kocht ook deze populaire Swyzor i12 TWS (28,-) en deze werkt op zich wel, en ze zijn verder 100% identiek aan Apple Airpods, maar de geluidskwaliteit was slecht. En de microfoon ook. Een wereld van verschil met de i10. Batterij en connectie doen het redelijk. Pairen was simpel, touch controls werken, alles doet het. Bezorging duurde 5 weken. Het kan zijn dat andere i12 TWS wel goed zijn. Maar dus niet DEZE. 

Ik zou nu eerder deze i12 TWS proberen, of anders deze i12. Daar staan in ieder geval veel goede reacties bij (of deze i12 TWS). 

Heeft iemand ergens goede i12 TWS gevonden? Laat maar weten in de comments!

AIR MX TWS review

De Air MX TWS voor 32 euro (of anders deze Air MX TWS) was ook goed. Met een topgeluid, zeker als je de bijbehorende Fins erbij bestelt, en over de dopjes schuift. Dan dicht het je oor beter af, en heb je een nog beter geluid. Dan heb je zelfs geen EQ meer nodig. Ook blijven ze dan beter in je oor zitten. Er zat ook een siliconen draad bij,  zodat je ze niet kan verliezen. De batterij was okee, rond de 1,5 uur. Hij is vergelijkbaar met die goede i10 TWS. Ook draadloos oplaadbaar met Qi. Verder met Lightning. Bij mij viel het rechterdopje wel af en toe even uit. Storend, maar misschien net te doen. Op de verpakking stond als waarde 9 of 10 USD en het was er in 11 dagen.

Air Mx TWS beste goedkope AirPods
De fins en het siliconen draadje zijn handig en goed
beste goedkope AirPods
Goede imitatie 1:1 AirPods met goed geluid
beste goedkope AirPods nep fake namaak imitatie 1:1
De oplaadcase is vrijwel identiek aan de originele

Reviews 1:1 Replica AirPods 
i18 TWS, i20 TWS, Air MX, i30 TWS, i14 TWS

Refresh deze pagina om de nieuwste updates te zien. Hieronder nog meer 1:1 replica AirPods met een korte review. Eens kijken of deze ook echt goed zijn:

 • i20 TWS Air + W1 (45,-)
  REVIEW: slecht geluid, AFRADER! W1-functie werkt wel.
 • Air MX TWS + W1 (27,-)
  REVIEW: deze is goed, klinkt uitstekend, geen EQ nodig, en de W1-functie werkt. Dus als je ze uit het doosje haalt (eenmaal gepaird) zie je op je iPhone een pop up. Uitstekende stabiele verbinding zonder uitvallers. 2 uurs batterij. Dubbeltik is volume, erg handig. Met Fins erop klinkt-ie nog beter. Batterij-level kun je zien op je iPhone. Microfoon is niet best, maar het is ook weer niet de slechtste. Verder prima ding en AANRADER! Snel bezorgd in 11 dagen.
 • i18 TWS + W1 (15,-)
  REVIEW: deze is redelijk goed. Met veel meer bas, en minder hoge tonen dan andere. Verbinding is goed. Batterij ook. Bluetooth 5.0. Met W1-functie (eenmaal gepaird krijg je een popup). Batterij-level zie je op je iPhone. Microfoon is net zo superslecht als alle andere. Snel bezorgd in iets van 12 dagen.
 • i30 TWS + W1 pop up (25,-)
  REVIEW: de beste tot nu toe. Met uitstekend geluid en goede dikke bas (afhankelijk van hoe je ze plaatst). Met W1 pop up, dus als je ze uit het doosje haalt krijg je de animatie op je iPhone. Bluetooth 5.0. Met alle toebehoren, dus Fins, siliconen draad, hoesje voor het doosje en een draagzakje. Zie foto hieronder. Stabiele verbinding. Dubbeltik is Play / Pause. Dat is handig want dan kun je ze gewoon aanraken, enkel-tik doet namelijk niks. Met verreweg de beste microfoon, tot nu toe. Met USB-Lightning kabel. Batterij is ook goed, 2 uur met continu muziek aan. AANRADER! De winkel was meteen al weer weg, de grootste kans heb je nu met de i30 HIER of anders de i30 HIER
 • i14 TWS + W1 (12,-)
  REVIEW: Verrassend goed voor die prijs. Geluid is redelijk, en de W1 chip werkt zoals het hoort. Klik eerst op het doosje, en haal ze er dan uit. Er komt een pop-up op je iPhone, en pairen gaat automatisch. Met Fins klinkt-ie nog beter. 12 dagen bezorging. Dubbeltik is Next. Goede stabiele verbinding. Batterij level zie je bovenaan bij je iPhone. AANRADER!
 • i100 TWS LK TE9 LK-TE9 +W1 (32,-) dit is de enige met Smart Sense oorfunctie: muziek stopt als je ‘m uit je oor haalt. Dat beweren ze tenminste.
  REVIEW: Geen Smart Sense helaas. Wel met W1, dus langklik het doosje voor je ze er uit haalt, dan krijg je de Pop-Up op je iPhone. Batterij level zie je op je iPhone, ook rechtsboven. Ze heten “Airpods” en je kan die naam niet wijzigen. Je krijgt er een draagzakje bij, een siliconen hoes voor het doosje en een siliconen sport-draad. Microfoon is zoals alle anderen slecht, de geluidskwaliteit vind ik matig. Met dubbeltik-bediening, dus enkel-tik doet niks. Dat vind ik zelf prettig want dan kan je ze in je oor verplaatsen / verdraaien. Met USB-Lightning kabel. Bezorgd in 12 dagen.
 • i60 TWS PK W1 Chip Qi charging (23,-)
  De W1 chip werkt. Batterij level zie je bij de Pop Up op je iPhone, ook rechtsboven. Ze heten “AirPods” en je kan die naam niet wijzigen. Microfoon is zoals alle anderen slecht, de geluidskwaliteit is matig tot redelijk. Ze kunnen vooral erg hard! Veel harder dan anderen. Draadloos opladen met Qi is mogelijk. Bediening met enkel-tik, en dubbeltik is Volume (dubbeltik Rechts is zachter). Ook handig.Je moet nogal snel tikken. Je krijgt er siliconen Fins bij. En USB-Lightning kabel. Bezorgd in 12 dagen. De winkel was meteen alweer weg, ik heb de link naar een andere zeer populaire i60 gezet. 
 • LK-TE9 i60 1:1 Air + W1 (27,-)
  REVIEW: Uitstekend geluid, met goede bas. 1x tik is Play / Telefoon,  2x tik is Volume, 3x tik is Next. Handig en goed! Bluetooth 5. Goede stabiele verbinding. Batterij 1,5 uur met continu muziek aan. Met Fins klinkt-ie nog beter. Met Lightning-USB-kabel. Draadloos oplaadbaar via Qi. Hij heet ook wel i60 of i100. Batterij-level zie je op je iPhone. Geen W1-functie! Microfoon zeer matig, net als de meeste andere. Bezorgd in 3 weken. Ook hier te koop als i60.
 • i200 TWS (52,-): dit is de nieuwste en meest veelbelovende, met alles erop en eraan, en met Smart Sense oorfunctie: muziek stopt als je ‘m uit je oor haalt. Binnenkort hier met een update. Het lijkt erop dat de i9000 TWS mogelijk dezelfde is, voor €20,-. Heeft iemand ze toevallig allebei al?
beste goedkope AirPods nep fake namaak imitatie 1:1 replica
Vanaf links: i20 TWS, Air MX TWS AANRADER!! en  i18 TWS
i14 TWS review
i14, goedkoop en redelijk goed, met werkende W1
i14 TWS review
i14 doosje, de oplaadcase is wel exact 1:1 zoals de originele
i30 TWS review AirPods W1 1:!
i30 TWS: tot nu toe de beste Replica 1:1 AirPods + W1 voor 25 euro, bezorgd in 3 weken
LK-TE9 AirPods 1:1 review replica i60 i100 TWS
LK-TE9 ofwel i60 ofwel i100. Topgeluid. Goede bas.
LK-TE9 AirPods 1:1 review replica i60 i100 TWS
LK-TE9 AirPods 1:1 review replica i60 i100 TWS
LK-TE9 AirPods 1:1 review replica i60 i100 TWS
LK-TE9 AirPods 1:1 review replica i60 i100 TWS
i60 TWS en i100 TWS
Links de i60 TWS en rechts de i100 TWS, en daar krijg je een draagzakje bij met siliconen koord + hoesje voor het doosje.

Verbinding: rechts, links, los van elkaar

De handleiding is voor elke type anders. Als het rechter oortje niet goed aangaat, dan moet je ze meestal terug in het doosje doen, en dan eerst de RECHTER eruit halen, dan pas de linker. En bij de meeste Aipods kan je ze ook los van elkaar gebruiken, dus met 1 oortje in. Maar dat doe ik nooit, dus daar weet ik verder niks van. Lees de manual, want bij elk type werkt het totaal anders! En soms klopt die hele manual niet eens… haha

Earbuds: QCY QS1 / QS2

Twee kleine losse dopjes in je oor: Earbuds. Die zijn in-ear. Daarom met een betere geluidskwaliteit, zelfs beter dan die goede i10 TWS, als ze goed passen en als je EQ gebruikt. Een populaire is de QCY QS1 T1C. Kost maar 20,- . Met 5 uur muziek op één lading, dat is heel goed. Microfoon is ook beter dan de meeste neppe AirPods. Of de verbeterde nieuwe QCY QS2 (28,-). AANRADERS! Zie de uitgebreide review.

Vergelijkbaar, met  nog beter geluid zijn de Xiaomi Redmi Airdots. Xiaomi gaat als een raket: het is vrijwel allemaal topkwaliteit, voor een lage prijs. En deze Airdots kosten maar 23,-. Getest en goed bevonden – AANRADER:

xiaomi Redmi airdots
Xiaomi Redmi airdots (23,-) AANRADER

Er zijn zelfs nog goedkopere Airbuds, zoals deze Anomoibuds voor 15,-. Met veel bas, Bluetooth 5.0 en een goede batterij. In wit of zwart. Ze klinken super, als je je eigen eartips erop zet. Ook met de beste microfoon. AANRADER! Zie de review.

Anomoibuds review

En in november 2019 is deze hieronder een GIGANTISCHE hit. Waarschijnlijk net zo goed en vergelijkbaar met die Anomoibuds maar dan met Touch (ik heb liever Klik dan Touch overigens): de Haylou GT1 TWS Fingerprint Touch (17,-):

De beste Earbuds: 1More Stylish

Maar de allerbeste zijn de 1More Stylish TWS Earbuds. Want die hebben eindelijk een goede microfoon, en het beste geluid, want nu eindelijk ook eens met Apt-X en AAC erop. Dat is behoorlijk uniek. In goud of zwart. Beter dan dit is er niet, ook niet van de superdure Westerse topmerken. Dit is beter dan Bose of Beats. Kost soms 53,- hier op AliExpress. De prijs varieert, hij is meestal wat duurder.

1More Stylish earbuds

Zie ook de blog met de gehele Top 20 AirPods alternatieven zoals deze draadloze oorhaakjes:

Bluetooth oorhaken

En zie de blog met de Top 40 Beste oordopjes.

Wil je je oren helemaal vrijhouden, neem dan een Bone Conducting Headset.

129 Reacties

    1. Die staat ook officieel in de Ali backend, dus die doet ook aan affiliaties. Maar die onderste heeft weer veel meer orders, dat is ook een voordeel. De shops komen en gaan, dus ze kunnen zo weer weg zijn of anders heten.

     1. Helder! Volgens mij updaten ze ook vaak een bestaande advertentie, zodat de orders en reviews blijven staan maar het een ander geüpdatet product is. Ik ga de i9000 bestellen en zal hier een review achterlaten.

 1. Hoi, allereerst bedankt voor deze uitgebreide informatie! Ik heb uiteindelijk de i10 besteld en ontvangen. Gaat allemaal smooth en klinkt goed. Vind echter alleen dat als ik hem op de laagste volumestand heb staan dat het geluid nog behoorlijk hard staat.Één tikje zachter en het geluid staat uit. Enig idee of ik dat nog ergens kan instellen?
  Dank!

  1. Volume zit op meerdere plekken. In Spotify heb je ook nog de knoppen “Volume hetzelfde“ en Volume Laag die moeten allebei AAN. Via de EQ kan je het meestal ook nog zachter zetten. En er zijn apps voor EQ en Volume.

 2. Na teleurstellende ervaring met verkoper van de i9000, nu bij een andere verkoper de i200 gekocht. In 10 dagen in huis en dit lijkt precies wat ik hoopte te krijgen. Connecten heel eenvoudig met pop up en muziek stopt als je het oordopje uit je oor haalt.
  Geluidskwaliteit is heel aardig, maar ben geen goeroe op dat gebied.
  Ik ben in elk geval heel tevreden.
  Linkje: http://s.click.aliexpress.com/e/N9YxnbuG

 3. Ik heb de TWS i12 pro via alie besteld. En moet zeggen heb echt zowat alle tws versies geprobeerd. Maar de i12 pro is mijn favoriet. Geluid is top en de batterij is echt een vooruitgang ! 5 uur halen ze makkelijk ! Ik bestel ze via TWSofficial Store. Word echt heel goed verpakt geleverd. Zending kwam nog behoorlijk snel binnen. Dat het geluid stopt zodat je ze uit je hoor haalt vind ik niet echt heel erg nodig. Koppelen gaat het zelfde als met de echte airpods. Lightning kabel erbij en tja als echte Apple fan vind ik dat wel het fijnste. Ik moet wel eerlijk bekennen dat je vooral je geluidsinstellingen op kleine luidsprekers moet zetten en even met de equalizer verschillende opties proberen. Dan klinken de meeste TWS koptelefoons een stuk beter. Ik schrik wel van de prijzen die sommige ervoor vragen…. aangezien ze via alie maximaal 15 euro kosten. Kruidvat verkoopt de tws i9 versie 1.0 voor 14,95 en die zijn echt waardeloos. Ik woon vlakbij een legerbasis en ze vangen dus ook nog eens signalen op die eigenlijk niet voor ieders oren bestemd zijn. Doen het ook maximaal maar een uurtje en dat is wat ik helaas bij de meeste TWS versies heb gemerkt.

 4. Heb vandaag de i200 binnengekregen. Heb er 19,05 voor betaald. De eerste indruk is echt super. Heb ze voor mijn vrouw gehaald omdat zij in-ear niet fijn vind. Geluid is goed en de iphone herkent ze als airpods. Geen idee of de andere oortjes dat ook hadden. Connecten was eenvoudig en de eerste geluidsindrukken waren erg goed. Mijn vrouw luistert graag naar ‘rustige’muziek en dat klinkt dus echt voortreffelijk. Ik ben meer van de techno en zal daar later eens wat naar luisteren voor een betere indruk.

 5. Wat een leuke blog!

  Ik kom hierop doordat ik pas mijn “neppods” binnen heb.
  Ik heb de i9000Pro, vanwege de (geadverteerde) 1536u en w1 chip.
  Werkt eigenlijk perfect als ik bedenk dat deze een fractie van de prijs van de echte waren.

  Naam is alleen niet te wijzigen en batterij kan je niet zien via de batterij “widget” maar wel op de pop-up als je de case opnieuw opent.

  Ik vraag me alleen af hoe deze zich verhouden tot de anderen, wat zijn tot nu toe de beste geteste?
  De Air MX TWS+W1?

Geef een reactie