Popsocket: voorkom een ramp voor 80 cent

popsocket

– Update: 12 oktober 2018 –

Ben je ook bang dat je mobiel wel eens uit je handen glipt? Of vind je het lastig het scherm te bedienen met één hand? Neem dan een popsocket! Zo’n ding kan een ernorme ramp voorkomen. Want je mobieltje kan tegenwoordig zo maar 1350 euro kosten! (ja, dat kost een iPhone X). Die wil je natuurlijk niet per ongeluk laten vallen. Het glas van de iPhone X breekt ook al sneller dan ooit, en zo’n nieuw glas bij Apple kost je al gauw 400 euro of zo. Daar koop je tegenwoordig 4 goede Android smartphones voor!

Je plakt de Popsocket achterop je mobiel, of op het hoesje, en je hebt nu een extra grip voor je vinger. Je kan dan op die grote mobieltjes van tegenwoordig ook makkelijker het scherm bedienen met één hand. Veel mensen vinden het lastig om het bovenste gedeelte van het scherm te bereiken. Met de popsocket gaat dat veel makkelijker. Op een iPhone kan dat ook wel door te dubbeltappen op de home button (dus niet indrukken, maar zachtjes tappen: Reachability heet dat, of Bereikbaarheid in goed Nederlands). Maar met zo’n hippe popsocket kan dat ook zonder al dat getap.

Ook kan je je mobiel nu op tafel neerzetten, rechtop zeg maar. Zodat je beter video kan kijken. De originele Popsocket was een soort knop die je in- en uit kon klappen. Maar inmiddels is een ring zoals hieronder ook erg populair. Hier een lijstje met de beste popsockets:

Deze hieronder zijn enorme hits en kosten maar iets van 80 cent op AliExpress

popsocket

popsocket popsocket

Moet het nog goedkoper? Okee, deze voor 40 cent dan?

goedkoopste popsocket

Beste popsocket

De meest luxueus uitgevoerde popsocket kost ook maar iets van 3 euro, zie hieronder. De ring kan je daarbij ronddraaien, zodat je ‘m in elke stand kan zetten. Dat is best belangrijk, want het moet echt precies goed zitten, en soms wil je ‘m juist iets anders. Dit ding bevalt mij eigenlijk erg goed, op mijn iPhone X. Zelfs zo goed dat ik weer een supergrote mobiel ga overwegen. Hij is mooi plat, en daarom kan je deze ook gebruiken in de auto. Namelijk met zo’n handig magneetje, zie de beste smartphone-bevestiging voor in de auto. Zo heb je goedkope en goede AartJan-Carplay in je auto!

UPDATE: Of deze, bijna dezelfde pop socket vinger ring voor maar 1 euro.

beste popsocket

popsocket

 

1 Reactie

– Met de nieuwste bovenaan, behalve bij reacties op reacties –

  1. Goed artikel, redelijk tot goed product. Afwerking is netjes ECHTER….. op sommige oppervlakken / hoesjes van iDevices blijkt de (plak)hechting niet goed te blijven werken, zodat het bij die situaties ‘het paard achter de wagen’ spannen is. Popsocket werkt ook op de afstandsbediening van de AppleTV4.

Geef een reactie