Oor- en neustrimmer, maar dan zonder batterij

neustrimmer zonder batterij

– Update: 4 juli 2023 –

Ik had altijd een oor- en neustrimmer met batterij. Prima, maar zoiets ging altijd best wel snel kapot. Ik was er wel klaar mee. Kan dat niet beter, anders, duurzamer, verantwoorder? Ik vond deze, zonder batterij. Als dit echt werkt is het geniaal. En? Hoe zien AARTJAN z’n oren en neusgaten er inmiddels uit??

Nou ja, BEELDSCHOON mag ik wel zeggen. Het werkt echt. Het is gewoon een soort mini-scheerapparaat, maar dan op handkracht. Een soort knijpkat, maar dan mechanisch. Dus, inderdaad, geniaal. Was er ook maar een normaal formaat scheerapparaat op deze manier! Die zou ik ook meteen kopen.

Hij is van RVS. Geen plastic rommel. Gewoon sjiek en stevig. Je krijgt er een borsteltje bij om ‘m schoon te vegen. Ik kocht ‘m hier voor een paar euro (de prijs varieert nogal, en de verzendkosten ook). Hij staat ook hier, soms goedkoper.

Aanvankelijk dacht ik, bij de eerste keer, dat er niks gebeurde, want ik voelde niks. Maar dat is juist goed! Hij scheert dus zeg maar pijnloos. Het gaat alleen niet heel snel, het duurt wel drie keer zo lang als met eentje op batterijen (ALS die het doet dan ;).

neustrimmer zonder batterij oortrimmer

neustrimmer zonder batterij oortrimmer

Op BOL.com of ergens anders in Nederland is dit niet te vinden. De beste op BOL.com is deze oor- en neushaartrimmer van Philips. Met veel tevreden gebruikers. Maar dus wel met batterij (okee, die kan ook oplaadbaar):

Neus-, oor- en wenkbrauwtrimmer neustrimmer oortrimmer neushaartrimmer

Duurzame neustrimmer zonder batterij

Zonder batterij is zo’n neustrimmer of oortrimmer uiteraard veel duurzamer dan een elektrische. Zo is er ook deze waterpik zonder batterij, perfect om je tanden mee schoon te spoelen. Veel goedkoper en duurzamer dan elektrische, en net zo goed – zo niet beter. En wat dacht je van deze deurbellen zonder batterij? Door de kinetische energie van het indrukken van de knop lever je genoeg energie voor de bel, zodat je daar ook nooit meer batterijen hoeft te verwisselen.

Vroeger had je ook zo’n knijpkat, dat was een zaklamp op handkracht. Die zijn inmiddels ook verbeterd, zoals deze voordelige hand cranck solar led lamp.

Deze neustrimmer review was niet gesponsord. Ik kocht ‘m maar weer zelf. Er staan wel betaallinks in. Maakt voor de prijs niet uit. Zo verdien ik wat bij om weer iets interessants te kopen, om te reviewen.
DANK U, LOVE U ALL & C U NEXT TIME!

9 Reacties

– Met de nieuwste bovenaan, behalve bij reacties op reacties –

  1. Of even bij de verzendmethode, kiezen voor AliExpress Saver Shipping. De verzendkosten zijn dan ongeveer een euro, maar het pakketje komt dan ook keurig aan binnen 2 weken.

  2. Zeker bedankt! En… als de prijs wat ‘hoog’ uitvalt, gewoon pagina verversen en je ziet een andere prijs en/of verzendkosten… Tot het je aanstaat. (Ja inderdaad, van de zotte natuurlijk.) Ik heb er nu drie besteld voor samen €7,67 inclusief verzending.

Geef een reactie