Popsocket: voorkom een ramp voor 80 cent

popsocket

Ben je ook bang dat je mobiel wel eens uit je handen glipt? Of vind je het lastig het scherm te bedienen met één hand? Neem dan een popsocket! Zo’n ding kan een ernorme ramp voorkomen. Want je mobieltje kan tegenwoordig zo maar 1350 euro kosten! (ja, dat kost een iPhone X). Die wil je natuurlijk niet per ongeluk laten vallen. Het glas van de iPhone X breekt ook al sneller dan ooit, en zo’n nieuw glas bij Apple kost je al gauw 400 euro of zo. Daar koop je tegenwoordig 4 goede Android smartphones voor!

Je plakt de Popsocket achterop je mobiel, of op het hoesje, en je hebt nu een extra grip voor je vinger. Je kan dan op die grote mobieltjes van tegenwoordig ook makkelijker het scherm bedienen met één hand. Veel mensen vinden het lastig om het bovenste gedeelte van het scherm te bereiken. Met de popsocket gaat dat veel makkelijker. Op een iPhone kan dat ook wel door te dubbeltappen op de home button (dus niet indrukken, maar zachtjes tappen: Reachability heet dat, of Bereikbaarheid in goed Nederlands). Maar met zo’n hippe popsocket kan dat ook zonder al dat getap.

Ook kan je je mobiel nu op tafel neerzetten, rechtop zeg maar. Zodat je beter video kan kijken. Hier een lijstje met de beste popsockets:

Deze hieronder zijn enorme hits en kosten maar iets van 80 cent op AliExpress

popsocket

popsocket popsocket

Moet het nog goedkoper? Okee, deze voor 40 cent dan?

goedkoopste popsocket

Beste popsocket

De meest luxueus uitgevoerde popsocket kost ook maar iets van 3 euro, zie hieronder. Die kan je 360 graden ronddraaien en in alle standen zetten. Hij is mooi plat, en daarom kan je deze ook gebruiken in de auto. Namelijk met zo’n handig magneetje, zie de beste smartphone-bevestiging voor in de auto. Zo heb je goedkope en goede AartJan-Carplay in je auto!

beste popsocket

popsocket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *