iPhone kabel: waar haal je de goede goedkope?

beste iphone kabel goedkoop

Een echte officiële iPhone kabel gaat snel kapot. Tegenwoordig zijn ze gelukkkig wat beter en dikker. Toch heb je vaak ook extra snoertjes nodig, voor in de auto, in je tas, op je werkplek, op je andere adres en voor reserve. Om dan echte Apple kabels van 25 euro te kopen is ook weer wat overdreven. Ben je dus zo 125 euro kwijt!

Bij de Apple store kan je ook andere merken iPhone kabels kopen, maar die zijn bijna net zo duur. Bij de Action zijn de IOS-kabels altijd uitverkocht, lijkt het wel, en er mag daar ook geen “Made for IOS” op staan, heb ik me laten vertellen… Bovendien verkopen ze bij de Action behalve goede goedkope ook soms slechte kabels.

Dus heb ik maar weer eens allerlei supergoedkope iPhone kabeltjes bij AliExpress gekocht, om ze te testen. Want wat ging er dan wel eens mis dan, met goedkope kabels?

  1. De kwaliteit: soms vallen ze meteen al uit elkaar
  2. Na een IOS update doen ze het soms niet meer
  3. Er gaat minder stroom door, dus ze laden minder snel

Het lijkt erop dat al deze problemen nu opgelost zijn. De vier goedkope kabeltjes die ik recentelijk kocht doen het prima, ook na de nieuwste IOS-updates. Ze zijn van zeer goede kwaliteit, en als je ze doormeet gaat er bij allevier zelfs meer stroom door dan door een officiële kabel. Het zijn dus allemaal snellaadsnoeren. Door oudere nep-snoeren loopt soms maar een kwart van de stroom, en kan opladen dus 4 keer zo lang duren.

Onderstaande VOXLINK kabel (hier te koop) en de Suntaiho kabel (hier te koop) waren denk ik wel de beste. Prachtige dikke textiel-kwaliteit, alles werkt, verkrijgbaar in verschillende kleuren (rood, roze, goud en zilver) en verschillende lengtes. Supergoedkoop: ongeveer een euro, inclusief verzendkosten. Aanraders!

beste iphone kabel goedkoop Voxlinkiphone kabel Suntaiho

Onderstaande iPhone kabel van USAMS (hier te koop) lijkt een beetje op de echte Apple kabel, qua materiaal – alhoewel het absoluut geen namaak of look-alike is. Deze is ook in het zwart verkrijgbaar, en dat is handig, bijvoorbeeld in de auto. Verder ook nog in andere leuke kleurtjes. En zoals gezegd en getest: goed en goedkoop! Voor nog geen twee euro.

iphone kabel kleurtjes

En dan deze platte kabel van hetzelfde merk: de Usams Flat cable (hier te koop): plat kan een groot voordeel zijn, want die gaat snel minder in de war. Wederom in allerlei lengtes en kleuren zodat je precies de handigste kan kiezen. En ook weer mooi, goed en goedkoop. Ik heb ze getest en doorgemeten: alles werkt naar behoren. Hou die 125 euro maar in je zak!

platte iphone kabel goedkoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *